KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

1907 Fenerbahçe KMF Şampiyonu !

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,992
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Başlıklar










Kış Mevsimi Finaliânde kupaya uzanan takım 1907 Fenerbahçe Espor oldu!




Vodafone FreeZone e-spor şampiyonluk ligi’nde 2019 Kış Mevsimi Finali (KMF) Riot Games E-spor sahnesinde 13 Nisan’da oynandı. Efsane bir şekilde nefes kesen maçı, 1907 Fenerbahçe 3-0 ‘lık skorla Bahçeşehir SuperMassive’i mağlup ederek kazandı. Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kupa töreni sırasında Sahneye gelerek finalist takımları tebrik etti. Takım kadrosunu ve turnuva boyunca yapılan maçları ve diğer istatistikler için .


âEn Değerli Oyuncuâ ödülünü ise…




Ayrıca finalde “En Değerli Oyuncu” ödülünü ise oynadığı oyun ve yaptıkları ile dikkat çeken, 1907 Fenerbahçe Espor takımının üst koridor oyuncusu Ruin aldı. Oyuncuya ödülünü Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy verdi.



Engin Aksoy şunları söyledi:
“Vodafone Freezone olarak, ülkemizde sporun gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. E-sporun en büyük destekçilerinden biri olmaya devam ediyoruz. Espor taraftarlık bilinci oluşmuş, güçlü bir alan. Stratejilerin reflekslerin ve karşılıklı zekânın mücadelesini sanal bir dünya içinde izlemek için milyonlar ekranların başına toplanıyor…. Ayrıca en değerli oyuncu ödülüne hak kazanan Ruin’i ayrıca tebrik ediyorum.”




100 Bini aşkın kişi izledi




Hem canlı yayın hemde Riot Games Espor sahnesi’nde izleyenlerle 100 bini aşkın kişi bu finali izledi. Sahnede bin kişinin katılımıyla izlenen final maçını aynı zamanda canlı yayınlar ile izlendi.


Sezon ortası turnuvası heyecanı başlıyor




Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış mevsimi şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe E-spor takımı Sezon ortası turnuvası (MSI) için ülkemizi temsil edecek. 1 Mayıs’ta ön eleme ile başlayacak turnuva, yarı finallere kadar Ho Chi Minh şehrinde devam edecek. Yarı final ve final karşılaşması için 17-19 Mayıs tarihleri arasında Taipei şehrinde düzenlenecek. Heyecanlı karşılaşmaya çok kısa bir süre kalmasına rağmen bir çok takım bu turnuvaya çok ısrarlı bir şekilde hazırlanıyor ve iddialı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Turnuva başladığı zaman sonuçları tekrar sitemizde paylaşacağız.

Ülkemizi temsil edecek 1907 Fenerbahçe takımı Kış mevsimi finalinde yaşadığı mücadelenin arından kazandığı şampiyonluk gibi tekrar bir şampiyonluk kazanmasını umut ediyoruz. 1907 Fenerbahçe takımının başarılarının devamını diliyoruz. Umuyoruz ki bu karşılaşmanın arkasından da tekrar şampiyon olan 1907 Fenerbahçe olur.
 
Üst