KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2017’de Mac’e çıkacak oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
PC kullanan çoğu oyuncu, piyasadaki tüm kaliteli ve güncel oyunların bu işletim sistemine özel olduğu kanısına sahiptir. Oysa Mac bilgisayarlara özel çıkarılan birçok başarılı yapım mevcut. PC’lerin Mac’lere göre daha avantajlı olduğu kesin, ancak “Bilgisayarda oyun Windows’ta oynanır” şeklindeki yaygın kanının pek de doğru olmadığı açık.

Önümüzdeki yıl Macintosh bilgisayar kullanıcıları için oldukça verimli geçeceğe benziyor. Birçok oyun PC, Xbox One ve PS4 gibi platformların yanı sıra Mac’e de gelecek.

İşte o oyunlardan bazıları…
Ark: Survival Evolved




çok oyunculu FPS tarzı hayatta kalma oyunu olan bu harika yapım, senaryosuyla sizleri büyüleyecek. Oyuna girdiğinizde açlıktan ölmek ve soğuktan donmak üzere gizemli bir adada gözlerinizi açıyorsunuz. Dinozorları ve ilkel çağlarda yaşayan hayvanları öldürerek hayatta kalmanız, kendinize barınacak bir ev yapıp açlığınızı gidermeniz gerekiyor. Tabii bunları yaparken diğer oyuncularla ortak hareket etmeniz de şart, çünkü oyun multiplayer.
Sonic Mania




Efsane haline gelen Sonic oyunu da optimizasyonu gerçekleştirilmiş bir şekilde Mac kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Eğer eski oyunlarla vakit geçirmeyi seviyorsanız, bu sizin için iyi haber.
Kingdom Come Deliverance




Bu rol yapma (RPG) oyununda 1400’lü yıllara geri gidiyor, Ortaçağ Avrupası’nda gerçekçi bir maceraya çıkıyorsunuz. Kendi köyünüzü kurup yönetiyor ve hanedanınızın sınırlarını sürekli olarak genişletmeye çalışıyorsunuz. Oldukça kaliteli bir grafik yapısına sahip olan oyun, 2017’nin merakla beklenen yapımları arasında.
 
Üst