KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2018 Yılında En Çok Satan Oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Başlıklar

2018 yılı gerimizde kaldı ama 2019 listesi gibi bununda sitemizde bulunması gerektiğini düşünüyorum. Kişiden kişiye göre değişen bir liste olmadığı için sabit olarak herkesin dikkatini çekme potansiyeline sahip. Neyse uzatmayalım da şu listeye hemen başlayalım.


2018 En çok Satan Oyunlar



10 Numara ASSASSIN’S CREED: ODYSSEY


assassins-creed-odyssey-hikayesi-nedir.jpg


Origins’ in ardından aynı gözükmesi sebebi ile yerin dibine gömüleceği düşünülürken bir anda yukarıya doğru bir çıkış yaptı. Origins üzerine eklenen yeni özellikler ile beraber oynaması ve açık dünyasında dolaşması çok daha keyifli bir oyun olmuş kesinlikle.


9 Numara MONSTER HUNTER: WORLD


monster-hunter-world-iceborne-yeni-gelismeler.jpg


Monster Hunter oyunu ile bu son çıkan World ile karşılaştım. Herhalde şuan piyasada bulunan en iyi boss kesme oyunlarından bir tanesidir. Özellikle arkadaşlarınız ile oynamak için birebir. Dev gibi yaratıkları avlayıp yeni zırhlar ve yeni silahlar yapmak oyunun heyecanını diri tutuyor.


8 Numara GOD OF WAR 2018


god-of-war-koleksiyonu.jpg


2018 yılının en iyi oyun ödülünü de aldı zaten. Bana göre PS4′ e çıkmış en iyi oyun bu kesinlikle. Zaten Kratos karakterini önceden de seviyordum bu yeni hali daha da bir hoşuma gitti. Artık darısı ikinci oyunun başına merakla bekliyoruz.


7 Numara FAR CRY 5


far-cry-beşinci-oyun.jpg


Far Cry oyunlarını 4. oyundan sonra bıraktım. Primal ve 5 hiç ilgimi çekmedi. 5. oyunun assetleri kullanılarak yapılan DLC tarzındaki o oyun da hiç ilgimi çekmedi. Ama bu listeye girmesi beni şaşırtmadı. Zira Far Cry’ ın çok fazla seveni. Ne diyelim insanlar bir şey biliyor demek ki(!)


6 Numara MARVEL’S SPIDER- MAN


spiderman-kolsuz.jpg


Spiderman çoğu insanın aksine benim pek ısınamadığım bir karakter. çok fazla sevimli ve dost canlısı geliyor. Bu yüzden de gözüme biraz saf gibi gözüküyor. Tabii bunun oyun ile alakası yok benim düşüncem. Oyun zaten 2018′ in en sağlam oyunlarından biriydi. çoğu insanı memnun etti ki 6. sıraya girmeyi hak etti.


5 Numara Super Smash Bros. Ultimate


supersmashbros.jpg


Super Smash oyunları ile hiçbir bağlantım olmasa bile nasıl bir çılgınlık olduğunun bilincindeyim. çok sağlam bir oyuncu kitlesi var ki God of War, Spiderman gibi isimler ile kapışabiliyor. Tebrik ederim cidden.


İLGİLİ İçERİK




4 Numara MADDEN NFL 19


madden-nfl-19.jpg


Amerikan Futbolu ile ilgili tek bildiğim şey topunun şekli. Onun dışında hiçbir bilgim yok. Bu oyun ile alakalı da pek fazla bilgim yok. Bildiğim tek şey en gerçekçi Amerikan Futbolu oyunu olduğu. Daha doğrusu direkt bu seri öyleymiş. Bende yeni öğrendim.


3 Numara NBA 2K19


nba-2k19.jpg


2019 isimli spor oyunları bu yıl güzel satmışlar. Listede aslında FIFA da var ama o 13. sırada olduğu için buraya giremedi. NBA yıllardır devam eden bir seri ama her bir yeni oyunu çıktığında oyuncuları eskisi daha iyiydi diye karşılık veriyor. Değişik çılgın bir ilişki kesinlikle.


2 Numara CALL OF DUTY: BLACK OPS 4


blackops4.jpg


Bu oyun 2019 listesine de girdi. Sevmiyorum bu oyunu. Call of Duty serisi benim için Black Ops 2 den sonra bitti. 3 ü 4 ü gördük ama Allahtan şimdi Cold War’ u yapıyorlar da tekrardan beklentiye girebiliyoruz. Özledim eski COD oyunlarını.


1 Numara RED DEAD REDEMPTION 2


reddead.jpg


Maşallah öyle bir oyun yapmış ki Rockstar yıl olmuş 2020 hala çatır çatır satıyor. 2019 listesine zaten girdi bu oyun. Orada da birinciydi burada da birinci. 2020′ de de birinci olursa emin olun hiç şaşırmam zira hepsini hak eden bir oyun kesinlikle.



2018 En çok Satan Oyunlar Listesi böyleydi arkadaşlar. Var mı aralarında sizi şaşırtan bir isim ?



Youtube kanalını takip etmeyi unutmayın!
 
Üst