KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2019′ da En Çok Satan Oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Başlıklar

2019 yılını çoktan geçmiş olmamıza ve hatta 2021 yılına giriyor olmamıza rağmen sitemizde bulunması gereken yazılardan biri olduğu kanaatine vardım. Ve bir anda çat kapı gelen bu fikiri gerçekleştirmek istedim. İşte karışınızda 2019′ da en çok satan oyunların listesi!


2019′ da En çok Satan Oyunlar



10 Numara MARVEL’S SPIDER-MAN


spiderman-kolsuz.jpg


2018 yılında PS4 konsoluna özel olarak çıkışını yapan Spiderman oyunu en çok satanlar listesine 10. sıradan girmiş bulunuyor. 2018 yılında çıkmış olmasına rağmen büyük bir Marvel kitlesinin sırf bu oyunu oynamak için PS4 aldığını biliyoruz. 2019 yılında 13 Milyon kopya sattığı bilinen oyun muhtemelen şuan 20 milyon barajına yakındır.


9 Numara FORZA HORIZON 4


forza-horizon-kotu-sohretli-tum-simgeleri-yasaklaniyor-2.jpg


Yine aynı şekilde 2018 yılında çıkışını yapan Xbox konsolunun ağır başlarından olan bir oyun var karşımızda. 9. sıradan listeye girmiş bulunuyor. Yarış tutkunlarının vazgeçilmez oyunlarından diyebiliriz kesinlikle. Eski Forza oyuncularının bir kısmını mutlu etmese de kalitesi yüksek seviyelerde olan bir oyun kesinlikle.


8 Numara SPYRO REIGNITED TRILOGY


spyro.jpg


Spyro efsanesinin remake i olan bu oyunda 2019 yılının en çok satanlar listesinde yerini aldı. PS1′ in klasiklerinden olan Spyro’ yu yeni nesilde görmek nostalji havası arıyan tüm oyuncuların önüne sunulmuş durumda. Ve listeye de girmeyi başarmış.


7 Numara CALL OF DUTY: BLACK OPS 4


blackops4.jpg


Benim için Black Ops 2′ den sonra bitmiş olsa da hala seveni var ki bu kadar oynanıyor. 2019 en çok satanlar listesinde yerini almış durumda. Yani şahsi fikrim bu listede görmemek olurdu ama bu kadar satıldığına göre oyuncuların bir bildiği vardır. Umarım.


6 Numara GRAND THEFT AUTO V


playstation-store-en-cok-gta5-satti-sasirtmadi.jpg


Şaşırdık mı ? Hayır kesinlikle şaşırmadık zira bu oyun her sene illaki çok satanlar listesine girer. 2019 yılında ise 6. sıradan girmiş. Şaşırdım valla neden ilk 3 e girememiş cidden merak ediyorum. Şaka bir yana kesinlikle hak ediyor. Ama artık almayı bırakın da adamlar 6. oyunu yapsınlar.


5 Numara DAYS GONE


days-gone-comp.jpg


2019 yılında PS4′ ün gözde özel oyunlarından olması beklenirken çoğu oyuncu tarafından silik kötü bir oyun olarak tasvir edildi ki hakları var. Potansiyeli dibine kadar harcanmış bir oyun. Piyasada onlarcası bulunan oyunlara benzerliği ile kendini yedi. Ama adamlar ilk 5 e girmiş. Demek ki iyi satmışlar tebrik ederiz.


İLGİLİ İçERİK




4 Numara SUPER SMASH BROS ULTIMATE (Switch)


supersmashbros.jpg


Super Smash oyunlarının has bir kitlesi var kesinlikle. Hani böyle standart dövüş oyunlarını sevmeyen ama deliler gibi Super Smash oynayan insanlar. Saygı duymak lazım çünkü bu oyunu 4. sıraya kadar ittirenler kesinlikle onlar. Tebrik ediyorum cidden.


3 Numara MINECRAFT


minecraft-sunucu-skyblock.jpg


Bunun ile alakalı buraya yazmak istediğim tek bir şey var aslında. Oda bu :d. Minecraft ile alakalı konuşmak ve yorum yapmak istemiyorum zira oyun dünyasının en tepesinde bulunan oyun ne bekliyorduk ki.


2 Numara FIFA 19


fifa19.jpg


FIFA oyunları 2017 den beri bu listeye girmeyi başarıyor. Her ne kadar oyunlarında pek fazla değişiklik göremesek de yeni oyuncuların eklenmesi bir kaç ufak değişiklik sürekli FIFA oyuncusunu etkilemeyi başarıyor. Yada adettendir deyip alıyoruz artık bilemiyorum.


1 Numara RED DEAD REDEMPTION 2


reddead.jpg


Sağlıklı karşılıyorum diğer oyunların aşağıda kalmasını çünkü bu oyun bir başyapıt. Evet çıktığı sene yılın oyunu ödülünü alamadı ama rakibi de çok sağlam olan God Of War’ du. Her ne olursa olsun Rockstar’ ın başyapıtları arasında yerini aldı bile.



2019′ da En çok Satan Oyunlar listesi böyleydi arkadaşlar. Beni şaşırtan tek oyun Black Ops 4 oldu. Sevmiyorum onu işte napayım ?



Youtube kanalını takip etmeyi unutmayın!
 
Üst