KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2019 Mayıs Ayı İçersinde Çıkacak Oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,991
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Başlıklar

2019 Mayıs ayı içersinde çıkacak oyunlar Kolsuz Oyuncu ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Yıl ilerledikçe, PS4, Xbox One, Switch ve PC âde farklı türlerde harika gözüken oyunlara yavaşça göz gezdiriyoruz ve hemen köşeyi dönünce E3 2019 ile, gelenlerin sayısı havaya uçmak üzere. O zamana kadar, birçok meşhur oyun ve sizi meşgul etmek için serbest bırakılan küçük indie deneyimler ile hayal dünyanızı genişletecek yapımlar mayıs ayında karşımızda.



Mayıs ayının en büyük sürümü, geliştiricilerin kimliği olan Software ve Avalanche Studios âun en son açık dünya tetikçisi Rage 2 olmalı . Diğer önemli özellikler arasında Team Sonic Racing ve Total War: Three Kingdoms bulunuyor . İlki, en sevilen Sonic kart yarışı spin-off serisindeki en yeni giriş, ikincisi ise Total War serisindeki en çok beklenen on ikinci ana hat girişi.



Yolunuz uzun ise , bu ay Nintendo Switch için gelecek bir sürü oyunumuz var. Assassin Creed ve Resident Evil oyunlarının tümünün taşınabilir platformda görünmesini bekleyebilirsiniz. Mayıs ayında yayımlanan her şeye göz atmak için, en büyük oyunların tamamını aşağıdan inceleyebilirisiniz. Bu yıl önde olanlara daha geniş bir bakış için 2019 âdaki tüm oyun çıkış tarihleri listemize göz attığınızdan emin olun .


İLGİLİ İçERİK




Rage 2 (PS4, Xbox One, Pc) 14 Mayıs




Bir diğer çıkacak oyunlar listesinde bulunan; Rage 2, bir süre içinde piyasaya sürülecek en beklenmedik sonuçtur. Hem Id Software hem de Avalanche Studios, yaklaşmakta olan açık dünya birinci şahıs atıcılarından sorumludur; Her iki tarafta da yetenek kesinlikle yardımcı olur. Avalanch Stüdyoları, oyunlarında büyük ve kaotik dünyalar yaratma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip, araç savaşı ve özel efektler geç saatlerden itibaren uzmanlık alanlarından biri. Öte yandan, Id Software fantastik birinci şahıs nişancı atıcı yapma yeteneğine de sahip.


Team Sonic Racing (PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch) 21 Mayıs




Team Sonic Racing, iyi bilinen Sonic kart yarış serisindeki üçüncü oyunudur. Arkadaşlarınızla beraber oynayıp o çılgın güçlendirmeler ile eğlenmenizi sağlayacak.


Total War : Three Kingdoms (PC) 23 Mayıs




Yaratıcı meclis ve Segaânın son derece başarılı strateji serisi nihayet bu ay Total War : Three Kingdoms ile geri dönecek . çin âin 14. yüzyıldaki Üç Krallık döneminden hemen önce kurulmuş olan oyun, sizi popüler film ve oyunlarda sıkça anlatılan özlü tarihi ihtilaftan geçiriyor. İki farklı oyun moduna sahip olan Romance modu, Three Kingdoms âın klasik romanında tanımlanan doğaüstü karakter tropik oyunlarını sergilerken, Classic, daha önceki ana hat girişlerinde gördüğünüz gibi gerçekçi savaşa odaklanmış durumda.




Oyunlar â çıkacağı Platformlar â Yayın Tarihleri




The Legend of Heroes: Trials of Cold Steel II â PS4 â Mayıs 7

Life is Strange 2: Episode 3 â PS4, Xbox One, PC â Mayıs 9

Yakuza Kiwami 2 â PC â Mayıs 9

Saints Row: The Third â Switch â Mayıs 10

Plague Tale: Innocence â PS4, Xbox One, PC â Mayıs 14

Rage 2 â PS4, Xbox One, PC â Mayıs 14

Bubsy: Paws on Fire! â PS4, Switch, PC â Mayıs 19

Assassinâs Creed III Remastered â Switch â Mayıs 21

Everybodyâs Golf â VR PSVR â Mayıs 21

Observation â PS4, PC â Mayıs 21

Resident Evil 0 â Switch â Mayıs 21

Resident Evil â Switch â Mayıs 21

Resident Evil 4 â Switch â Mayıs 21

Team Sonic Racing â PS4, Xbox One, PC, Switch â Mayıs 21

Total War: Three Kingdoms â PC â Mayıs 23

Blood & Truth â PS4 â Mayıs 28

Trover Saves The Universe â PSVR â Mayıs 31



Detaylı oyun videoları ve incelemeler içinYoutube kanalını takip etmeyi unutmayın!
 
Üst