KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2022’nin Geri Kalanında Çıkış Yapacak Oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
2022’nin şaka maka yarısından fazla bir dönemi geride kaldı ve Temmuz ayına girdik bile… Şu ana kadar dönem içerisinde birçok irili ufaklı AAA veya indie oyun gördük, deneyimledik. Peki bizi bu Haziran ayından sonra neler bekliyor hangi oyunların çıkışı duyuruldu ve onaylandı gelin hazırladığımız bu 2022’nin ikinci yarısında çıkacak oyunlar listesine beraber bir göz atalım.
1. F1 Manager 2022


F1 severlerin oldukça rağbet gösterdiği ve beklediği bir oyunla listemize başlayalım.

Oyun, F1 Manager ismiyle yeni bir lisansı alınarak Planet Zoo veya Jurassic World Evolution projeleriyle tanıyor olabileceğiniz Frontier Entertainment tarafından geliştiriliyor. F1 Manager 2022 adıyla Mart ayında duyurulan yapım, EA’in 2000 yılında F1 Manager ismiyle çıkardığı oyundan sonra Frontier’ın lisans yenilemesi sonucu aynı isimle çıkış yapacak olan ikinci oyun konumunda bulunuyor.

Formula 1, Formula 2 ve Formula 3 Şampiyonalarının yarış yönetim simülasyonu olarak adlandırılan yapım, 25 Ağustos tarihinden itibaren Playstation 4/5, Xbox One , Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun standart sürümünün PC fiyatı 329 TL iken çıkışına kadar olan sürede %10 indirimle 296.10 TL olarak ön sipariş edilebilir durumda. Xbox ve Playstation tarafında ise oyunun normal fiyatı sırasıyla 407.50 TL ve 479 TL iken şuan indirimlerle birlikte oyun Xbox tarafında %10 indirimle 366.75 TL iken Playstation tarafında ise oyun yine %10 indirimle fakat sadece Playstation Plus kullanıcılarına özel olarak 431.10 TL fiyatla ön sipariş edilebilir durumda.

2. Saints Row


2006 yılından beri Saints Row serisi adına oyunlar yapan Volution tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayıncılığı üstlenilen Saints Row yapımı ile listemize devam edelim.

Saints Row serisi adına reboot bir yapım olarak geliştirilen oyunumuz, kurgusal Santo Ileso şehri içerisinde çoğu klasik Saints Row oyununda olduğu gibi bizi çetelerle örgütlerleuğraştırarak çeşitli aksiyonlara soka soka keyifli vakit geçirmemizi sağlayacak gibi duruyor.

Yapım, oyuncuların kendi karakterlerini oluşturarak kendi dünyaları içerisinde tek başına veya arkadaşlarıyla co-op bir şekilde etrafa dalaşarak da oyunu deneyim edebilmesine imkan verecek.

Oyun, 23 Ağustos tarihindePlaystation 4/5, Xbox One , Xbox Series X/S konsolları için çıkışını gerçekleştirmeyi planlarken, PC’de ise Epic Games Store özelinde lansman yapacak.

Ve oyunun standart sürümünün ön sipariş fiyatı ise PC için 289 TL olarak gözükürken, bu fiyat Xbox ve Playstation platformlarında ise 599 TL olarak belirtilmiş.

3. As Dusk Falls


2020 yılında ilginç görsel yapısıyla dikkat çeken bir interaktif hikaye oyunu olarak duyurulan As Duck Falls, bu seneki Summer Game Fest etkinliğinde de oynanış videosu ile bizlere

Oyunun hikayesi, 30 yıldır iç içe ve yakın bir şekilde yaşayan 2 ailenin hayatlarının derinine inmemize olanak sağlayacak ve biz de bu insanların yaşadıklarını deneyim edeceğiz. Ayrıca oyunu 8 kişilik co-op desteğiyle yakınlarımızla da deneyim edebileceğiz.

Xbox Game Studios tarafından yayıncılığı üstlenilen ve INTERIOR/NIGHT tarafından geliştirilen yapım, 19 Temmuz tarihinde Xbox One, Xbox Series S/X ve PC platformları için çıkış yapacak. Ve oyun aynı zamanda ilk günden Xbox Game Pass’e dahil olacak.

Oyunun konsollordaki standart sürümünün ön sipariş fiyatı 120 TL iken, PC üzerinde ise bu fiyat 184 TL olarak gözükmekte.

4. Midnight Fight Express


2021 yılında Gamescom etkinliğinde duyurulmasının ardından ilgi çekmiş bir indie yapımla listemize devam edelim.

Jacob Dzwinel isminde bir geliştirici tarafından geliştirilen ve Humble Games tarafından yayıncılığı üstlenilen yapımımız, 13 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Steam Next Fest etkinliğinde demosu sunulan indie oyunlardan biriydi. Ve biz de bu yapımıve beğenmiştik.

Bu izometrik aksiyon oyunumuz, gizemli bir şekilde hayatımıza giren ve aynı ilginçlikte konuşabilen bir drone ile birlikte şehirdeki suç çetelerine karşı mücadelemizin bolca aksiyona dökülmesi şeklinde ilerleyen bir yapıya sahip durumda. Doya doya oynayabileceğiniz bir aksiyona sahip olan yapım, çıkış yaptığında türü sevenler tarafından şans verilmeye değer oyunlardan biri konumunda bulunuyor.

Yapım, 23 Ağustos tarihinde Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak fakat yakın zamanda yeni nesil konsollara gelmeyecek.

5. Marvel’s Spider Man: Remastered ve Marvel’s Spider Man:Miles Morales (PC)


Sony’nin en aktif stüdyolarından biri olan Insomniac tarafından geliştirilip 2018 yılında Playstation 4 için çıkış yapan Spider Man yapımı, zamanında çok iyi eleştiriler alan yapımlardandı. Bu yapımın, Playstation 5 için çıkan remastered sürümünün ve yine aynı şekilde Playstation 5 ile aynı günde çıkmış olan Spider Man: Miles Morales ismindeki yan oyununun yakın zamanda PC’ye geleceği açıklanmıştı.

Sony’nin yakın zamanda gerçekleştirdiği State of Play etkinliği içerisinde duyurulan bu açıklama, PC oyuncularını da tahmin edebileceğiniz üzere heyecanlandıran bir haberdi.

Sony ve Marvel ortaklığıyla gelişitirilen ilk oyun olan Marvel’s Spider Man’in remastered versiyonunun 12 Ağustos tarihinde çıkış yapacağı açıklandı. Marvel’s Spider Man: Miles Morales’in ise net bir tarih verilmemesine karşın sonbaharda PC’ye geleceği açıklandı.

6. Overwatch 2


Blizzard tarafından geliştirilen 2016 yapımı serinin ilk oyunu Overwatch adına 2019 yılında devam oyunu olarak geliştirildiği duyurulan Overwatch 2, sonunda çıkışını dört gözle bekleyenlerin önüne geliyor.

Overwatch 2’yi bu sene, Summer Game Fest etkinliğinde Xbox&Bethesda Showcase’i içerisinde debazı bilgiler ışığında yakından görme şansına erişmiştik ve bu bilgiler içerisinde oyunun çıkış tarihi, çıkış yapacağı platformlar ve fiyatına dair bilgiler de yer alıyordu.

İlk oyundakine benzer bir oynanış tarzıyla dikkat çeken yapım, çıkışından sonra ilk oyunun

Oyun, tam sürüm olarak çıkış yapmayacak olsa da 4 Ekim tarihinde PC, Playstation 4/5 , Xbox One, Xbox Series S/X ve Nintendo Switch için erken erişime açılacak. 28 Haziran tarihinden itibaren de beta testlerine başlanacak ve oyun oynaması ücretsiz olarak erişime açılacak.

7. Marvel’s Midnight Suns


Listemizdeki üçüncü ve son Marvel markası oyun olan Marvel’s Midnight Suns, sıra tabanlı strateji türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Spider Man, Iron Man, Doctor Strange, Ghostrider gibi daha birçok kahramanın yanında fragmanlardan anladığımız kadarıyla Venom’u ve aynızamanda Hulk’u, Avengers ekibinin düşmanı olarak oyunda göreceğiz.

Summer Game Fest etkinliğinde de fragmanlarıyla ve küçük oynanış sekanslarıyla gösterilen rol yapma oyunumuz, mağaza sayfaları ülkemizde halen açılmamış olmasına karşın dünya genelinde PC için ve eski jenerasyon konsollar için erken erişimden yaklaşık 60 dolar gibi bir fiyata alınabilir durumda bulunuyor. Bu fiyat yeni nesil konsollarda ise 70 dolara denk gelmekte.

Firaxis Games tarafından geliştirilen ve Take-Two Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen yapım, 7 Ekim tarihinde Xbox One , Xbox Series S/X, Playstation 4/5, Nintendo Switch ve PCiçin çıkışını gerçekleştirecek.

8. Sonic Frontiers


2021’in sonlarında SEGA’nın maskot karakteri Sonic’e dair Sonic Frontiers ismiyle duyurulan yeni oyunun fragmanını görmüştük.

Duyurunun ardından bir süre sessizliğe bürünen yapım, birkaç hafta önce oynanış bölümleri barındıran bir videoyla kendini gösterdi.


Sonic Team tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayıncılığı üstlenilen yapımın, net bir tarih verilmemesine karşın bu senenin sonunda çıkış yapacağı açıklandı. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series S/X, Nintendo Switch ve PC olarak belirtilmiş durumda.
9. Scorn


Yine Xbox&Bethesda Showcase’i sırasından gösterilen başka bir oyunla devam edelim. Sırp menşeili Ebb Software tarafından geliştirilen ve Kepler Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen yapım için, Alien yapımlarında yaptığı görsel işlerle tanınan H. R. Giger ve çizdiği kabus portreleri ile tanınan Polonyalı sanatçı ZdzisÅaw BeksiÅski’nin eserlerinden ilham alınarak o atmosfer ve görselliksağlanmaya çalışılmış. Unreal Engine 4 motoru kullanılarak geliştirilen oyun için gösterilenlere baktığımzda ise bunu yapmayı başarmış olduklarını söyleyebiliriz.

Biopunk bir evrende geçen aksiyon hayatta kalma korku türündeki oyunumuz, Xbox Series X/Sve PC platformları için çıkış yapacak. Aynı zamanda oyun çıktığı günden Xbox Game Pass servisiiçerisinde yer alacak.

21 Ekim tarihinde çıkacak olan oyun, şu anda ön siparişe açık durumda ve standart sürümünün 163 TL olan fiyatı şu an için %10 indirim ile 146.70 TL olarak gözüküyor.

10. Metal: Hellsinger


Doom oyunlarının metal müzikle harmanlanmış hali şeklinde bir oyun hayal edin, işte Metal: Hellslinger da arkada çalan metal müzikler eşliğinde ritme de uyarak aksiyondan aksiyona koşarak etrafta gezdiğimiz FPS türünde bu türden bir oyun konumunda.

Yakın zamanda Steam Next Fest etkinliğinde de demosunu oynayarak deneme şansı bulduğumuz yapım, The Outriders tarafından geliştirilirken Funcom tarafından da yayıncılığı üstlenilerek 13 Eylül tarihinde çıkarılması planlanıyor.

Oyun, eski nesil konsollara çıkmayarak sadece Xbox Series S/X, Playstation 5 ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

11. The Last Of Us Part 1


Summer Game Fest etkinliğinin ana sunumunun olduğu gün, Playstation Store üzerinde sızdıktan sonra, aynı günün akşamı Geoff Keighley’nin sunduğu programa Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann da eşlik etmiş ve markanın akıbeti adına önemli bilgiler vermişti. Sunum sırasında zaten sızmış olanilk oyunun yeniden yapımı The Last Of Us Part 1 için resmi bilgileri de almıştık.

İlk oyunun hali hazırda Playstation 4 için remastered versiyonu bulunuyordu fakat Playstation5 için yapımı tekrardan ele alarak DualSense için etkileşimler eklenmiş, yeni karakter modellemeleri ve yüz animasyonları koyulmuş, çevre detayları ve tabi ki grafikler ciddi bir şekilde tekrardan ele alınmış.

Sadece ana oyun değil, aynı zamanda ilk oyunun öncesinde yapımın ana karakterlerinden olan Ellie’nin, Joel ile buluşmasından öncesinde yaşadıklarını konu alan Left Behind genişleme paketi de aynı şekilde bu remake versiyonda yer alacak.

Oyun, Playstation Store üzerinde şu anda ön siparişe açık durumda. Standart sürümün fiyatı 699 TL iken, deluxe sürümün fiyatı ise 789 TL olarak görülüyor.

Yapım, 2 Eylül tarihinde Playstation5 için Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteğiyle birlikte geliyor. Oyunun PC için de çıkacağı söylendi fakat şu ana kadar 2022 içerisinde çıkacağı haricinde net bir tarih verilmedi.

12. Avatar:Frontiers Of Pandora


2021 yılında James Cameron’ınAvatar film serisine dayanarak hazırlanan bir proje olarak duyurulan Avatar:Frontiers Of Pandora da bu sene çıkacak oyunlar arasında yer alıyor.

Ubisoft’un bir süre önce yayınladığı bir raporda, içerisinde Avatar:Frontiers Of Pandora’nın da yer aldığı birkaç adet oyunun bu mali yıl içerisinde yani 1 Nisan 2023 tarihine kadar olan sürede çıkış yapacağını . Şimdi ise oyunun bu sene içerisinde lansman yapacağı belirtiliyor. 16 Aralık tarihinde çıkacak olan Avatar: The Way of Water filminin oluşturacağı etki dolayısıyla filmin çıkışına yakın bir zamanda oyunun çıkış yapabileceğini tahmin edebiliriz.

FPS türünde açık dünya aksiyon macera oyunu olarak tanıtılan oyun, bildiğimiz klasik Ubisoft oyun yapısına sahip olacak gibi duruyor.

Ubisoft çatısı altında bulunan ve Division markasının yapımcıları olarak tanıdığımız Massive Entertainment tarafından geliştirilen oyun, Ubisoft’un yayıncılığı altında; Amazon Luna, Xbox X/S , Stadia, PlayStation 5 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Not: Oyun 2023 Nisan zamanına .

13. Call of Duty: Modern Warfare II


Activision’ın, 2011 yılına kadar çıkardığı Call of Duty: Modern Warfare serisini, 2019 yılında çıkardığı Modern Warfare oyunuyla birlikte reboot etme yoluna gitmişti. Aradan geçen 3 yılın ardından ise reboot serisinin devam oyunu olan Call of Duty:Modern Warfare II’yi de bir süre önce duyurmuştu.

Summer Game Fest etkinliği sırasında oynanış videosu da dahil olmak üzere birçok ayrıntısı gösterilen yapımda; Captain John Price , Kyle “Gaz” Garrick , Simon “Ghost” Riley , John “Soap” MacTavish, Kate Laswell gibi tanıdık karakterler de yer alacak.

Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activison tarafından yayıncılığı üstlenilen yapım, 28 Ekim tarihinde Playstation 4/5,Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformlarında çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun standart sürümünün fiyatı ise 699 TL gibi dudak uçuklatan bir fiyata sahip durumda. Yapımı şu anda bu fiyatlarla ön sipariş edebilirsiniz ve ön sipariş etmeniz halinde oyunun açık beta testlerine erken erişim sağlama şansına sahip olacaksınız.

Microsoft’un, Activision-Blizzard satın alımından sonra oyunun diğer çoğu Microsoft çatısı altındaki oyun gibi ilk günden Xbox Game Pass servisine gelip gelmemesi konusunda ufak bir heyecana girmiş olsak daXbox&Bethesda Showcase sırasında servise eklenecek oyunların arasında yapımın listede yer almaması sonucu böyle bir şeyin olmayacağını da anlamış olduk.

14. The Lord of The Rings: Gollum


J.R.R. Tolkien’in kaleminden çıkan Lord of The Rings evreninde geçen bir oyun olarak duyurulmuştu The Lord of The Rings: Gollum. Oyununun adında da geçtiği üzere yapımda, Gollum karakterini oynayacağız ve bu ilginç karakterin hikayesine tanık olacağız.

Platform,bulmaca ögeleriyle süslenmiş bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapımın geliştiriciliğini Daedalic Entertainment GmbH üstlenirken, yayıncılığını da Nacon yapacak.

Yapım, 1 Eylül tarihinde Nintendo Switch, Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkış yapacak.

Not: Yapım birkaç aylık aldı.

15. A Plague Tale: Requiem


2019 yılında çıktığında fena olmayan bir iş olarak görülen ve oyuncuların gözünde iyi bir yer edinen A Plague Tale: Innocense, bu serinin devam oyunu olan A Plague Tale: Requiem ise yakında çıkışını gerçekleştirecek.

İlk oyunda olduğu gibi devam oyununda da Yüzyıl Savaşları’nın gerçekleştiği 14.yüzyıl Fransası’nda bulunuyoruz. İlk oyunda yer alan veba fareleri de irili ufaklı sürüler halinde karşımıza çıkıp bizi zora sokma durumlarını bu oyunda da bize yaşatacak.

Asobo Studio tarafından geliştirilip Focus Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen yapım, 18 Ekim tarihinde Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Playstation 5 ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Oyun şu anda ön siparişe açık ve 550 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Fakat bu kadar parayı oyuna vermenize gerek yok çünkü oyun ilk günden Xbox Game Pass servisine dahil olacak.

16. Bayonetta 3


2014 yılında çıkan serinin son oyunu Bayonetta 2’nin ardından tam 8 yıl sonra çıkış yapacak olan serinin devam oyunu Bayonetta 3 ile listemize devam edelim.

İlk iki oyunun yapımcıları olan Platinum Games tarafından geliştirilen yapım, 2017 yılında The Game Awards etkinliğinde duyrulduğunda Nintendo Switch konsoluna özel olarak yayınlanacağı söylenmişti. 2021 yılında yayınlanan oynanış videolu tanıtım fragmanında da bu doğrulanmış oldu ve aynı zamanda oyunun 2022 yılı içerisinde çıkış yapacağı söylenmişti.

Viola isminde yeni oynanabilir bir karaktere de sahip olacağımız yapım, 28 Ekim tarihinde hayranlarıyla buluşacak.

17. Stray


2020 yılında duyurulduğunda tam olarak ne olduğunu ilk başta anlamasak da sonradan gösterilmesiyle birlikte bir kediyi kontrol ettiğimizi anladığımız Stray, listemizdeki göze çarpan en farklı yapım olabilir.

Oyun, cyberpunk evrende yer alan bir şehir içerisinde kedi olarak üçüncü şahıs bakış açısı eşliğinde sokak aralarından geçerek, gizlenerek ve çeşitli yol arkadaşları edinerek dolaşmamıza olanak sağlayacak.

Konsol tarafında Playstation 4, Playstation 5 için özel olarak çıkacak yapım, PC için de çıkışını gerçekleştirecek. Normal fiyatı 160 TL olan oyun, şu anda %10 indirimle 144 TL’ye alınabilir durumda.

19 Temmuz tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan yapım, PS Plus Extra ve PS Plus Premium abonelerine oynaması ücretsiz olarak erişilebilir olacak.

18. The Callisto Protocol


Dead Space’inruhani devamı olarak gösterilen bir yapım var sırada. The Callisto Protocol, gerek tanıtım fragmanları, gerek de oynanış videoları olsun bize sundukları içeriklerde gösterildiği kadarıyla vahşilikten kaçınılmamış, atmosferi sağlam ve bol aksiyonlu bir TPSkorku oyunu olarak kendini bize çokça sundu.

2020 yılında duyurulduğunda PUBG evreninde geçeceği söylenen ama sonrasında Dead Space markasının da yaratıcısı olarak bildiğimiz yapımın geliştirici ekibinde yer alan Glen Schofield, oyunun tamamen farklı bir evrene sahip olacağını belirtmişti.

Yapım, 2320 yılında Jüpiter gezegeninin Callisto uydusunda bulunan bir hapishane kolonisini işleyecek.

Skybound Entertainment ve Striking Distance Studios’un birlikte geliştridiği yapım, Krafton’ın yayıncılığında Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC için 2 Aralık tarihinde çıkış yapacak.

Oyun şu anda ön siparişe açık ve 499 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.
19. Hogwarts Legacy


2020 yılında Playstation 5 Showcase’inde duyurulduğunda Harry Potter hayranları başta olmak üzere birçok kişi Hogwarts Legacy için heyecanlanmaya başlamıştı. Sonrasında bu sene gösterilen oynanış videolarıyla birlikte herkes iyice oyunu sabırsızlıkla beklemeye koyulmuştu.

Büyü odaklı savaş mekanikleriyle bizleri bekleyen yapım, rol yapma elementleriyle birlikte bize kendi karakterimizi ve hikayemizi oluşturma fırsatı sunacak. Oyun, 19.yüzyılda bulunan, oyunun isminde de geçen Hogwarts Cadılık veBüyücülük Okuluânda yaşanan olaylar üzerine kurulu olacak. Oyunda Slytherin, Ravenclaw, Hufflepuf veya Gryffindor sınıflarından birini seçip 5.sınıf bir öğrenci olarak derslere katılacak, başka sınıf arkadaşıyla büyü düellosu yapacak, sınıfta iksir hazırlamayı ve süpürge üzerinde uçmayı öğrenecek, ayrıca boş zamanlarda da okulun kampüsünü keşfedebileceğiz.

Warner Bros Games tarafından yayıncılığı üstlenilip, Avalanche Software tarafından geliştirilen oyunun hikayesi yazılırken evrenin yaratıcı J.K. Rowling’e hiç danışılmamış ve projeye müdahil olmaması istenmiş. Bu kararı da destekleyen birçok kişi bulunmakta. Oyun çıktığında bunların etkisi nasıl olacak göreceğiz.

Oyun için şu an için elimizde net bir tarih olmamasına karşın, Aralık ayı içerisinde yayınlanacağı resmi olarak söylendi. Yapım, Nintendo Switch, PlayStation 4/5 Xbox X/S Serisi, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

20. Gotham Knights


Gotham Knights,2020 yılında ilk kez duyurulduğunda içerisinde Batman’in yer almadığı bir Batman oyunu olarak tanıtılmıştı. Oyunun duyuru fragmanında Bruce Wayne’in cansız bedeninin bir patlama sonucunda bulunduğu söylenen bir haber metni duymaktaydık. Bu sebeptendir ki oyunda Batgirl, Robin, Nightwing ve Red Hood ,Batman’in boşluğunda oluşan Gotham’ın muhtaç olduğu kahraman portresini beraber oluşturacaklar.

4 kişiye kadar desteklenen co-op imkanıyla birlikte oyunu yakınlarınızla deneyim edebileceksiniz.

İlk başta Playstation 4 ve Xbox One da dahil olmak üzere yeni nesil konsollarla birlikte PC’ye gelecek olan oyun, sonrasına alınan bir kararla sadece yeni nesil konsollara ve PC’ye çıkacak.

Warner Bros Games Montreal’in geliştirdiği yapım, Warner Bros Interactive Entertainment yayıncılığında 25Ekim tarihinde geliyor.

Oyun şu anda ön siparişe açık durumda, PC üzerinde oyunun standart sürümünü 499 TL’ye satın alabiliyorken bu fiyat yeni nesil konsollarda 899 TL olarak önümüze çıkıyor.

21. God of War: Ragnarok


2018 yılında çıktığında seriye her bakımdan farklı bir bakış sunarak geliştirilen yılın oyun ödülü de dahil olmak üzere birçok alanda ödül almış olanGod of War’ın devam oyunu God of War:Ragnarok ile devam edelim.

İlk oyunda, diğer 6 oyundan farklı olarak bu sefer ana karakterimiz Kratos ve yanında oğlu Atreus ile birlikte İskandinav Mitolojisi içerisinde bulmuştuk. Serinin ikinci oyunu Ragnarok’da da İskandinav Mitolojisi içerisinde son kez yer edineceğiz. Ve Kratos’un macerası bu coğrafyada son bulmuş olacak.

İlk oyundaki gibi SIE Santa Monica Studios tarafından Cory Barlog önderliğinde geliştirilen oyun, Sony’nin yayıncılığında 9 Kasım tarihinde sadece Playstation 4 ve Playstation 5 için çıkış yapacak.

Oyun, aynı zamanda 15 Temmuz tarihinde ön siparişe açılacak ve 4 adet ayrı sürümü bulunan yapımın fiyatlarını da görme şansına erişeceğiz.


Böylece 21 adet oyunun bulunduğu listemizin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. 2022’nin geri kalan zamanlarında daha listeye eklenebilecek türden çıkış yapması beklenen birçok oyun bulunmakta. Fakat biz bu içeriğimizde en çok göze çarpanları ve göz önünde olanları listeye eklemeye özen gösterdik. Umalım da bu belirttiğimiz oyunların hepsini belirtilen tarihlerde çıkış yaptığında düzgünce keyif alarak oynayabilelim. Ozamana kadar oyunla kalın. Sağlıcakla kalın.
 
Üst