KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2022 PUBG MOBILE Pro League Avrupa Bahar Şampiyonası’nda Türk Takımları Tarih Yazdı!

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Fire Flux Esports Mobile toplamda 335 rekor puanla zafere adını yazdırırken, turnuvayı ilk beşte bitiren takımların tamamını Türk takımları oluşturdu.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olanâun 19-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği 2022 PUBG MOBILE Pro League Avrupa Bahar Şampiyonasıânda Türk takımları rüzgarı esti. Toplam 2,3 milyon TL (150 bin dolar) ödül havuzu bulunan turnuvada Fire Flux Esports Mobile şampiyon olarak Türkiye espor tarihinde ilk kez bir Avrupa Şampiyonluğu getirdi.Â

Tek maçta 27 skor alarak Avrupa Şampiyonalarında daha önce görülmemiş bir rekora imza atan, turnuvayı ise toplam 335 rekor puanla tamamlayan Fire Flux Esports Mobile şampiyonadan 40 bin dolarlık birincilik ödülü ile ayrıldı.
PUBG MOBILE Pro League Avrupa Bahar Şampiyonasıânda en başarılı 8 takımdan 6âsı Türk


2022 PUBG MOBILE Pro League Avrupa Bahar Şampiyonasıânda ikinciliği 292 puanla Beşiktaş Esports aldı ve 28 bin dolarlık ödülü kazanmayı hak etti. Regnum Carya Esports takımı ise 258 puanla turnuvada en başarılı üçüncü ekip olarak 18 bin dolarlık ödülü aldı. Fire Flux Mobileâın başarılı oyuncusu Yiğit âKecthâ Meral, turnuvanın en iyi oyuncusu (MVP) olarak 2 bin dolarlık ödüle de sahip oldu.

Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, âTürk takımlarının gücünü gösterdiği şahane bir turnuvayı geride bıraktık. İlk kez bir Avrupa Şampiyonasıânda Türk ekibi şampiyon oldu ve dahası şampiyonada ilk 8âde 6 Türk Takımımız yer alıyor. Gururluyuz ve nefes kesen mücadeleye imza atan tüm ekipleri gönülden kutluyoruzâ şeklinde konuştu.

2022 PMPL Avrupa Bahar Şampiyonası sıralaması şu şekilde tamamlandı:[*]Fire Flux Esports (TR)[*]Beşiktaş Esports (TR)[*]Regnum Carya Esports (TR)[*]S2G Esports (TR)[*]Next Rüya (TR)[*]TJB Esports (EU)[*]Fastpay Wildcats (TR)[*]4 Romanian Men (EU)

Tüm bölgelerin toplam ödül havuzu: 5,3 milyon dolar

Beş farklı bölgeyi kapsayan PMPLâde tüm bölgelerin toplam ödül havuzu 5,3 milyon dolar gibi inanılmaz bir rakama ulaşıyor.

Beş bölgesel şampiyonayı kapsayan 2022 PMPL Bölgesel Bahar Şampiyonası, 19 – 22 Mayıs’ta Türk takımlarının da yer aldığı PMPL Avrupa Şampiyonası ve PMPL Güney Asya Şampiyonası ile başladı. PMPL Amerika Şampiyonası, PMPL Orta Doğu ve Afrika Şampiyonası 26- 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşirken PMPL Güney Doğu Asya (SEA) Şampiyonası ise 10 – 12 Haziran’da düzenlenecek.
 
Üst