KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2023’te Medieval Dynasty’e Co-op Mod ve Birçok Özellik Gelecek

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,296
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Render Cube tarafından geliştirilen ortaçağ temalı açık dünya hayatta kalma oyunu ‘e, yakın zamanda co-op modu entegre edilecek.

Geçtiğimiz yıl erken erişimde olan ve tam sürümünün yedi ay önce yayınlanmasına rağmen halen daha popülerliğini kaybetmeyen ve dinamik olarak geliştirilmeye devam edilen hayatta kalma oyunu Medieval Dynasty, çok yakında yeni güncellemeler alacak.
medievaldy.jpg

Medieval Dynasty’e neler geliyor?


Geliştirici stüdyo, oyuna eklenmesi planlanan özellikleri bir yol haritasıyla açıklamış ve 2023 yılında gelecek küçük bir sürpriz üzerinde çalışıldığını da söylemişti. Bugün ise bu sürprizin co-op modu olduğunun açıklanmasıyla birlikte yol haritası tamamlandı.

Arkadaşlarınızla eşzamanlı olarak oynamanıza imkan veren bu teknik eklentinin yanında miras/mirasçı kavramı ve zırhlar ile kalkanlar gibi kombat ağırlıklı oynanış elementleri de oyuna eklenecek. Halihazırda kaç kişinin oyuna nasıl girebileceği gibi soruların cevapları olmasa da stüdyo, yakın zamanda detayları paylaşacağının altını da çiziyor.
 
Üst