KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2023’ün İlk State of Play Etkinliğinde Duyurulan Tüm Oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,992
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Sony’in 2023 yılındaki ilketkinliği dün itibariyle sona erdi. PSVR2 ile sanal gerçeklik oyunlarına çeşitlilik getirmeye ve az da olsa bu platformu desteklemeye çalışan Sony, bu bağlamda birçok bağımsız türde oyunu da etkinlikte gösterdi.

Elbette PSVR2 dışında Suicide Squad: Kill The Justice League ve birçok PS4 ve PS5 için üçüncü parti oyunlarından da güncellemeler ve fragmanlar gösterildi. Dolayısıyla şirketin önümüzdeki günlerde odağını nereye çevirmiş olduğu da az çok belli oldu.
State of Play’de neler gösterildi?


İlk oyunumuz PSVR2 için atmosferik bilim-kurgu western roguelike temasında olan The Foglands. The Foglands’in bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.


Sıradaki VR oyunumuz hali hazırda zaten konsol, PC ve Switch’de bulunuyor. Amazon ormanlarında hayatta kalmaya çalıştığımız Green Hell’in 2023 yılında çıkması bekleniyor.


Ardından tekrardan bu yıl çıkış yapması beklenen ve nDreams’in PSVR2’ye duyurduğu Synapse için bir fragman gösterildi.


Bir sonraki PSVR2 oyunu Isaac Asimov’un Foundation evreninde geçen Journey of Foundation. Nispeten VR aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.


Gösterilen son PSVR2 oyunumuz ise Before Your Eyes oluyor. 10 Mart 2023 tarihinde de oyun severlere çıkışını gerçekleştirecek.


PSVR2 bittiğine göre artık konsollara geçebiliriz. Destiny 2’nin bir genişleme paketi olarak lanse edilen Lightfall’un çıkış fragmanı yayınlandı. Lightfall, önümüzdeki hafta ana oyuna gelecek.


Bir sonraki konsol oyunu ise geçtiğimiz aylarda duyurulan ve açık dünya sandbox deneyimi vaat eden Tchia oluyor. 21 Mart tarihinde çıkış yapacak olan yapım, ilk günden PS Plus kataloğuna da eklenecek.


Rez ve Tetris Effect’in yapımcısı Enhance’den yeni bir oyun geliyor. Humanity; Mayıs 2023’de PS4, PS5, PSVR2 ve PSVR için çıkış yapacak. Oyunun demosu ise bugün itibariyle yayınlandı.


Anlatı türünde olan ve ergen dinozorların hikayesini anlatan Goodbye Volcano High, 15 Haziran’da PS4 ve PS5 için çıkış yapacak.


Bandai Namco’nun yayıncılığını üstlendiği Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connections hakkında bir duyuru fragmanı yayınlandı. Bu yıl içerisinde PS4 ve PS5 için çıkış yapacak.


Larian Studios’un bu sene sükse yapması beklenen RPG türündeki oyunu Baldur’s Gate 3’ten de haberler var! Nitekim oyunun çıkış tarihi, 31 Ağustos 2023 olarak sonunda belirlendi. RPG severlerin mutlaka olumlu karşılayacağı bir haber olacaktır.


Bir online çok oyunculu macera oyunu olan Wayfinder hakkında bir oynanış fragmanı da yayınlandı. PS4 ve PS5 için 28 Şubat’ta açılacak olan beta testlerine katılım sağlayabilirsiniz.


Bu yıl dövüş oyunu yılı olacak gibi ne dersiniz? Nitekim Capcom; Street Fighter 6’dan Zangeif, Lily ve Cammy karakterleri için bir ilk bakış oynanış fragmanı yayınladı. Oldukça harika duruyor.


Capcom tarafından gelen ve oyuncuların büyük çoğunluğunun beklediği efsanevi korku serisinin kült yapımı Resident Evil 4’ün Remake versiyonu için bir fragman yayınlandı. Oyun, gelecek ay PS4 ve PS5 için çıkış yapacak.


Son olarak State of Play’in ana odaklarından olan ve Rocksteady’nin geliştirdiği Suicide Squad: Kill the Justice League’den de co-op oynanış videosu geldi. 26 Mayıs tarihinde çıkacak olan yapım, battle-pass ve çıkışından sonra da çeşitli oynanabilir kahramanlar içerecek.
 
Üst