KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2024’ün ikinci yarısında HyperOS alacak Xiaomi telefonlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,992
Tepkime puanı
4
Puanları
38
çinli teknoloji devi Xiaomi, 2024 yılının ikinci çeyreğinde HyperOS güncellemesi alacak telefonlar hakkında bilgi verdi. çok yakında yeni güncellemeden yararlanması beklenen cihazları ortaya koyan şirket, toplamda 13 farklı modele yer verdi. Bunlar arasında Xiaomi 11 Ultra, Xiaomi 11T Pro, Redmi 13C ve Redmi 12 gibi birbirinden ilgi çekici seçenekler bulunuyor.

Xiaomi tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan HyperOS güncellemesi,marka ekosistemi adına yeni bir dönüm noktası olarak kabul edilmeye başlandı. Kısa sürede benimsenen bu yazılım, Android işletim sistemini temel alarak Xiaomi, Redmi ve POCO adı altında piyasaya çıkan akıllı telefon ve tablet cihazları için etkileyici yenilikler sunmaya başladı. Peki ya HyperOS alacak Xiaomi telefonlar hangileri olacak? İşte gelen son detaylar…
çok yakında HyperOS alacak Xiaomi telefonlar


Xiaomi’nin açıkladığı resmi bilgilere göre şirket, Ocak-Mart ayları arasında toplam 7 cihazına HyperOS güncellemesi sundu. Bu modeller Xiaomi 12 Pro, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 Pro Plus 5G, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 12 Pro 5G ve Redmi Note 13 Pro Plus 5G oldu.

Xiaomi imzalı toplamda 13 akıllı telefon ve tablet bu yılın ikinci yarısında HyperOS güncellemesi almaya hak kazanacak. Listede yer alan modeller şu şekilde karşımıza çıkıyor:[*]Xiaomi 11 Ultra[*]Xiaomi 11T Pro[*]Xiaomi Mi 11X[*]Xiaomi 11i HyperCharge[*]Xiaomi 11 Lite[*]Xiaomi 11i[*]Xiaomi Mi 10[*]Redmi K50i[*]Redmi 13C[*]Redmi 12[*]Redmi 11 Prime 5G[*]Redmi Note 11 serisi[*]Xiaomi Pad 5
HyperOS-guncellemesi-alacak-Xiaomi-telefonlar-jpg.webp
Görsel: Xiaomi

Daha önce Xiaomi 13 Pro, Xiaomi Pad 6, Redmi 12 5G, Redmi 12C, Redmi 11 Prime ve Redmi Pad modelleri için kullanıcılara sunulan HyperOS yazılımı, yine bu yılın ikinci yarısında şirketin bazı eski modellerinde de karşımıza çıkmaya başlayacak.

Ancak şimdilik şirket o modeller için kesin bir tarih açıklamaktan kaçındı. Yine de ilerleyen aylarda o cihazlarla alakalı da yeni ipuçları ortaya çıkacağı, en azından hangi modellerin kesin olarak güncellemeye hak kazanacağı hakkında bilgi geleceği tahmin ediliyor.

Peki ya siz Xiaomi’nin yeni HyperOS güncellemesi ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Cihazınız bu güncellemeyi almaya hak kazanıyor mu? Bizlerle yorumlar bölümünden fikirlerinizi paylaşabilirsiniz!
 
Üst