KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

2024 Steam Yaz İndirimlerinde Mutlaka Bakmanız Gereken Gözden Kaçan ve Az Bilinen Oyunlar

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Yaz geldi, hoş geldi! Beraberinde en büyük indirimlerden birisi olan Yaz İndirimleri de dolu dolu geldi. Alışveriş sepetinizi doldurdunuz mu? Yoksa hâlâ istek listesiyle bakışanlardan mısınız? Bugün sizlerle cüzdanınızı koruyacak ve ufkunuzu genişletecek oyunlarla geldik! Güzel indirimli fakat duyanının çok olmadığı güzel oyunlara şans vermek ister miydiniz? O zaman “Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar” yazımıza hoş geldiniz diyoruz ve sizi hemencecik ödeme için bekleyen oyuncuların yanına alıyoruz.

Türk Lirası çevirileri liste hazırlanırkenki kura uygun olup aynı kalması durumunda da fiyatın ödeme esnasında bankanın takdirine göre belli bir miktar değişebileceğini lütfen unutmayın. Tutarlı olması açısından sizlere yaklaşık Türk Lirası ve Dolar’la birlikte Steam’deki indirim oranına da yer verdik.
Mutlaka göz atmanız gerek: İşte Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar!

The Book of Unwritten Tales
The-Book-of-Unwritten-Tales-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 1. sırasında fantastik aile filmlerini sevenler için ideal bir yapım olan, oldukça komik ve eğlenceliserisinin ilk oyunu yer alıyor. Birden farklı karakterle içine gireceğiniz kısmen iki boyutlu-kısmen üç boyutlu bu oyun, sizi ekrana tıklamanın en keyifli türlerinden birisiyle karşılaştıracak. Bence biz size başka bir şey anlatmayalım, siz de hikâyeyi masal kitabının kapağından anlamaya çalışmak yerine okumaya geçin.
  • Normal Fiyatı: $10.49 USD / ~ 342 TL
  • İndirimli Fiyatı: $1.04 USD / ~ 33 TL
  • İndirim Oranı: %90
The Coma: Recut
The-Coma-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 2. sırasında kült korku oyunlarını sevenleri Kore’deki bir okulun içinde buldurtan The Coma oyununun teknolojik olarak geliştirilmiş versiyonu The Coma: Recut bulunuyor. Henüz öğrenciyseniz bir daha okulda uyuyup kalmamanız için ders niteliği taşıyan bu oyunda ne yazık ki o hataya düşen talihsiz bir lise öğrencisini oynatıyoruz. Uyandığında kendisini lisenin çarpık bir versiyonunda bulan Youngho’nun buradan kaçma hedefiyle içine girdiği durumlarda hayatta kalmaya çalışıyor, bol bol araştırıyor ve kaçıp saklanıyoruz.
  • Normal Fiyatı: $7.99 USD / ~ 261 TL
  • İndirimli Fiyatı: $0.79 USD / ~ 26 TL
  • İndirim Oranı: %90
Perception
Perception-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 3. sırasında farklı tarzda bir korku oyunu olan Perception yer almakta. Korku oyunlarında fenerle ya da kameranın gece görüşüyle etrafı gördüğümüz sıklıkla oldu. Peki ya göremediğimiz? İşte Perception tam olarak bunun karşılığı oluyor. Kör bir karakter olarak oynadığımız bu yapımda bulunduğumuz yeri araştırırken ses titreşimlerine ihtiyacımız var. Fakat ses çıkartmamız ne kadar güvenilir? Soru bizden, cevaplaması sizden diyoruz ve sizi körlemesine oyunun içerisine bırakıyoruz.
  • Normal Fiyatı: $19.99 USD / ~ 653 TL
  • İndirimli Fiyatı: $1.99 USD / ~ 65 TL
  • İndirim Oranı: %90
Manual Samuel – Anniversary Edition
Manual-Samuel-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 4. sırasında isterseniz tek başınıza, isterseniz de arkadaşınızla birlikte sinirlerinizi tepenize çıkartacak bir oyun olan Manual Samuel bulunuyor. Oyunlarda canlı bir karakterler oynamaya alışkınız, değil mi? Peki ya bu karakterleri hareket ettirmeye? Gerçekten sandığımız kadar alışkın mıyız dersiniz? Manual Samuel muhtemelen hem bu fikrinizi alıp götürecek hem de hâlinize şükrettirecek. Nasıl mı dersiniz? Karakterin göz kırpmasından nefes almasına, sağ kolunu oynatmasından sol bacağını oynatmasına kadar her hareketini bizzat kendinizin yönettiğinizi düşünün. Kolay gibi mi geldi? Hepsini aynı anda farklı düğmelere basarak yapmaya çalışın. Mücadele için birebir! Bu eğlenceli-komik hikâyeye sahip oyunun sonuna kadar varabilecek misiniz?
  • Normal Fiyatı: $5.79 USD / ~ 189 TL
  • İndirimli Fiyatı: $0.57 USD / ~ 19 TL
  • İndirim Oranı: %90
Lucius Demake
Lucius-Demake-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 5. sırasında kan dondurucu bir korku hikâyesi olan ‘un geriye dönük yeniden yapılandırılmış versiyonu olan Lucius Demake yer alıyor. Pek karşımıza çıkmayan bir örnek olarak retrolaştırılmış yapımlara ilginiz varsa bu kana susamış şeytani çocuğun hikâyesine bir de piksel grafiklerle bakın.
  • Normal Fiyatı: $4.99 USD / ~ 163 TL
  • İndirimli Fiyatı: $0.74 USD / ~ 24 TL
  • İndirim Oranı: %85
Titanic: Adventure Out of Time
Titanic-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 6. sırasında bizi en ünlü talihsiz kazalardan birisinin kaynağı ve sinema kısmında klasik filmlerden birisi hâline gelen Titanic’in oyunu karşılıyor. Evet, yanlış duymadınız! Titanic’in 1996 yapımı bir oyunu var. Gizli bir İngiliz Ajanı olarak oynadığımız oyunda tarihin gidişatını değiştirmek tamamen bize bağlı! Ekrana tıklayarak etrafla etkileşime geçtiğimiz bu oyun, aynı zamanda karakterlerin oyuna yerleştirilmiş gerçek insanlar olmaları sebebiyle interaktif film diyebileceğimiz bir yapıya da sahip.
  • Normal Fiyatı: $5.99 USD / ~ 163 TL
  • İndirimli Fiyatı: $1.19 USD / ~ 39 TL
  • İndirim Oranı: %80
LIBERATED
LIBERATED-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 7. sırasında aksiyon-macera severler ve noir teması tutkunları için ideal bir yapım olan Liberated bulunmakta. çizgi roman sayfalarından çıkmış tasarımıyla Liberated, sizi hikâyesi içerisine alıp götürecek. Gerçekten okuduğunuz çizgi romanın içindeymiş gibi hissetmek istiyorsanız daha ne duruyorsunuz? Kapağı açılmayı, sizi bekliyor.
  • Normal Fiyatı: $10.49 USD / ~ 343 TL
  • İndirimli Fiyatı: $2.09 USD / ~ 68 TL
  • İndirim Oranı: %80

çizgi roman temalı oyunları seviyorsanızlistemize göz atmanızda fayda var.
Death & Taxes
Death-Taxes-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 8. sırasında iyiyle kötüyü, doğruyla yanlışı… birçok ahlaki görüşünüzü sorgulatabilecek fakat yapı olarak oldukça basit ve farklı olan Death & Taxes bulunuyor. Azrail olarak oynadığımız bu oyunda önümüze sunulan dosyalarla ilgileniyoruz. Her gün verilen görevlere uymamız ve onlara göre gözden geçirdiğimiz dosyalarda kimlerin ölüp yaşayacağına karar veriyoruz. Peki uymazsak ne olur? Cevabını almanızın tek bir yolu var. Aramıza hoş geldiniz.
  • Normal Fiyatı: $7.49 USD / ~ 245 TL
  • İndirimli Fiyatı: $1.49 USD / ~ 49 TL
  • İndirim Oranı: %80
The Last Door
The-Last-Door-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 9. sırasında piksel korku, özellikle de Lovecraft sevdalılarını sevindirecek bir yapım olan The Last Door serisinin ilk oyunu bulunuyor. Arkadaşımızın başına gelen esrarengiz gizemi ortaya çıkartmak için koyulduğumuz bu yolun aslında yol olmadığını, dipsiz bir kuyu olduğunu fark edişimizle her şeyin nasıl da altüst olduğuna tanıklık ediyoruz. Üstünde durduğumuz türleri seviyorsanız bu seriye mutlaka ve mutlaka bir bakın deriz.
  • Normal Fiyatı: $9.99 USD / ~ 326 TL
  • İndirimli Fiyatı: $1.99 USD / ~ 65 TL
  • İndirim Oranı: %80

Piksel korku oyunlarıyla aranız iyi mi? Öyleyse sizi mutlakalistemizde ağırlamalıyız.
Shady Part of Me
Shady-Part-of-Me-1024x576.jpg
Steam Yaz İndirimleri Az Bilinen Oyunlar

Listemizin 10. ve son sırasında yüreğinize dokunacak psikolojik bir oyun olan Shady Part of Me bulunuyor. Skins’ten, Game of Thrones’tan ve daha nice yerden aşina olduğumuz Hannah Murray’in sesi eşliğinde biri ışığa çıkamayan, birisiyse ışık olmadan var olamayan benliklerimizle platformları aşmaya çalışıyoruz. Bu düş aleminden farksız mekânda nasıl ilerleyeceğinizi çözmeye çalışırken sanatsal bir deneyim geçirmek istemez misiniz?
  • Normal Fiyatı: $10.49 USD / ~ 343 TL
  • İndirimli Fiyatı: $2.09 USD / ~ 68 TL
  • İndirim Oranı: %80

Listemiz bu kadardı. Bu oyunlardan daha önce duyduğunuz var mıydı? Varsa hangileri? “Bu listede yer verilmeliydi,” dediğiniz oyunları da aşağıda belirtmeyi unutmayın. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler, iyi oyunlar ve iyi okumalar dileriz. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!
 
Üst