KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

‘Gwent: The Witcher Card Game’ Android’e Geliyor

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,991
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Başlıklar



Gwent: The Witcher Card Game, çok yakın zamanda Anroid platformuna geliyor. CD Projekt Red‘in yapımı ile İOS’a gelen oyun, Android için Play Store’a da geliyor.



Önce kitapları yazıldı sonra oyunları yapıldı. En son yapılan dizisi ile oyunlarının ve kitaplarının satışlarını 5 kat arttı. Son dönemde popüler olan sevilen Witcher serisi, mobile başka oyunu ile geliyor.



Hikayesinde de bolca gördüğümüz, oyunun içinde de yer edinen bir Witcher evrenine ait kart oyunu; Gwent mobil platformlarına geleceğini çok önceden duyurmuştuk. Oyun iOS’un ardından Andorid’e de geliyor.


‘Gwent: The Witcher Card Game’ Play Store’a Geliyor




CD Projekt Red, Witcher evrenine ait kart oyunu olan Gwent’in iOS kullanıcıları için App Store’a getirmişti. Geçtiğimiz ekim ayında App Store’da yayınlanan oyun, Play Store’a gelmemişti. CD Projekt Red ise daha yeni duyurusunu yaptı. 24 Mart‘da Gwent’in Play Store’a geleceğini duyurdu.



Oyun, PC ve iOS gibi Play Store için de ücretsiz olacak. Oyun her ne kadar ücretsiz olsa da, oyun içi kartlarınızı geliştirmek için satın alımlar yapabileceğiniz satışlar olacak. Muhtemelen bir çok oyun gibi bu satılanlar da, oyun içerisinde zamanla sahip olabileceklerinize erken ulaşmak için olacak.



CD Projekt Red, The Witcher 3 oyunun ardından 2018 yılında4 için Gwent’in beta sürümünü başlattı. Daha sonrasında gözünü PC ve Mobil platformlarına çevirdi. Geçtiğimiz ekim ayında iOS platformuna oyunu çıkarttı. Android içinde 24 mart için tarih verdi. Oyunun Play Store sayfasına buradan erişebilirsiniz. Ön kayıt yaptırmayı unutmayın.
Gwent’in Andorid için Hazırlanan Fragmanı
 
Üst