KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

‘Resident Evil 3 Remake’ için Demo Tarihi Duyuruldu

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,991
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Merak edilen oyun sayısı bir değil ki tek bir içerik ile haber verebilelim. Capcom, tarafından hazırlanan ve merakla beklenen Resident Evil 3 Remake oyununun demosu geliyor.



Capcom duyuruyu Twitter hesapları üzerinden yaptı. Oyun için demo hazırladıklarını söylediler. Ayrıca oyun için yeni oynanış videosu da yayınlandı. Oyuncular merakla beklenen oyunun demo duyurusuna ilgi gösterdiler.


Resident Evil 3 Remake için Demo Geliyor




İlk defa değil, geçtiğimiz yıl Resident Evil 2’nin Remake oyunu gündeme gelmişti. Oldukça sevildi ve oyuncular tarafından ilgi gördü. Hikayesine sadık kalarak dinamik ve günümüz grafiğine uygun bir şekilde hazırlandı. Öyle ki bir çok oyuncu tarafından olmayacak endişesi doğurmuştu. Ancak oyun gerekli ilgiyi gördü ve oyuncuların çoğundan tam not aldı.



Capcom, Resident Evil serisinde çok iyi bir başarı elde etmişti. Bu başarıyı devam ettirmek için önce Resident Evil 2 Remake yaptı. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Resident Evil 3 içinde bir Remake yaptığını duyurmuştu. Duyurduğu oyunun Demosunun geleceğini çok yakın zamanda duyurdu.
İLGİLİ İçERİK



Capcom, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda çok yakın bir zamanda demosunun geleceğini duyurdu. Duyurunun içinde ek olarak oyun için bir sürü oynanış videosu ve ekran görüntüsü de paylaştılar.



Capcom’a ait Resident Evil Twitter hesabından yapılan paylaşımda çok yakında geleceği yazıyor. Paylaşıma ait Tweet aşağıda bulunuyor. Onun altında da yayınlanan 4K çözünürlüğünde oynanış videosu da var.It was written in the STARS… 💫
A Resident Evil 3 Demo is on the way. We’ll have more details in the near future!

â Resident Evil (@RE_Games)
 
Üst