KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

‘Samurai Jack: Battle Through Time’ Geliyor

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,991
Tepkime puanı
4
Puanları
38
2001 yılında yayına başlayan Samurai Jack, günümüzde hala popüler ve hala bölümleri yayınlanan bir dizi. 4 Emmy ödülü alan Amerikan yapımı çizgi film, şimdi ise oyunu ile geliyor. Samurai Jack: Battle Through Time duyuruldu.

Oyun geliyor ama bir çok platforma birden geliyor. PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch‘e birden çıkıyor. Oyun Japon geliştirici firması Soleil tarafından geliştiriliyor. Yalnız oyunun yayıncılığını Adult Swim Games yapacak.


Samurai Jack: Battle Through Time Duyuruldu


samurai-jack2.jpg


Son sezonu olan 5. Sezonu 11 Mart 2017 tarihinde yayınlandı. İlk yayın yılına 2001 yılında başlamıştı. Oyun 4 Emmy ödülü aldı. Amerikan çizgi filmi, yayın hayatına Cartoon Network kanalında başladı.

Genel hikayesinden biraz bahsetmek gerekirse anlatalım. Samuray Jack çizgi filmi, sihirli kılıcı ile Aku adındaki kötü karakteri yok etmeyi konu alıyor. Aku’yu öldürebilecek kılıç yalnızca Samuray Jack’in sahip olduğu sihirli kılıç. Aku zamanda bir kapı açıyor ve Samuray Jack’i başka bir zaman dilimine gönderiyor. Artık Samuray Jack’in amacı o zaman diliminden geçip, Aku’yu bulmak ve onu yok etmek.

Geliştirici Japon Stüdyosu Soleil, daha önceden Naruto to Boruto: Shinobi Striker oyununu çıkartmıştı. Oyuncuların beğenisini toplamayı başarmışlardı. Şimdiler de ise çıkartacakları yeni oyunları Samuray Jack için net bir tarih bulunmuyor. Ancak oyunun çıkış tarihi için yaz ayı olduğu düşünülüyor.

Oyun Animasyona sadık kalacak. Ancak çizgi filmde anlatılmayan hikayeyi konu alacak. Oyun içerisinde Aku ve Jack’in son mücadelesinden önce yaşanan hikayeyi konu alacak. Umuyoruz çizgi filmi gibi eğlenceli bir oyun gelebilir. Ertelenme gibi bir durum olursabölümün den takip edebilirsiniz.



Oyunun Tanıtım Videosu IGN yayınlandı
 
Üst