KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

“Alien: Romulus” Filminden Yeni Afiş ve Fragman Paylaşıldı

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
20th Century Studios imzalı, Fede Alvarezâin yönettiği âAlien: Romulusâ filminden yeni afiş ve fragman paylaşıldı. Oscar adayı usta yönetmen Ridley Scottâın yönettiği serinin ilk filmi âAlienâ ile Oscar ödüllü James Cameronâın yönettiği devam filmi âAliensâ arasındaki zaman diliminde geçecek olan âAlien: Romulusâ, sinema tarihinin bu kült serisini köklerine geri döndürüyor. Film, hem Türkçe dublajlı hem de altyazılı seçeneğiyle 16 Ağustosâtan itibaren sinemaseverlerle buluşacak.
Alien: Romulus Fragman




Korku, bilimkurgu ve gerilim türünün kült serilerinden âAlienâ, son filmi âAlien: Romulusâ ile tüyleri ürpertmeye geliyor. Bir grup genç uzay sömürgecisinin, terk edilmiş bir uzay istasyonunun derin uçlarını temizlerken dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşması sonucu yaşadıkları korku dolu olayları anlatan film, 16 Ağustosâtan itibaren sinema salonlarındaki yerini alacak.



Görsel diliyle övgü toplayan son afişi ve gerilim dolu yeni fragmanı ile büyük merak uyandıran filmin yapımcı koltuğunda Ridley Scott oturuyor. Fede Alvarezâin hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini üstlendiği âAlien: Romulusâun başrollerini Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ve Aileen Wu paylaşıyor.

âAlien: Romulusâ, yarattığı korku ve gerilim dolu dünyayı doldurduğu güçlü görsel efektleriyle sinemaseverlerin 16 Ağustosâtan itibaren nefeslerini kesecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.
 
Üst