KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

“Apex Legends: Shockwave” Sezonundan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Apex Legends: Shockwave, 6 Ağustosâtaki lansman öncesinde yepyeni bir oynanış fragmanı ile bir sonraki sezonu büyük bir enerji ile karşılıyor. Bu duyuru yazısında Apex Legends Shockwave sezonuyla alakalı merak edilen detaylara ve fragman videosuna erişebileceksiniz.
Apex Legends: Shockwave Sezonu Fragmanı


Apex Legends: Shockwaveâde oyuncuları yeni içerikler, malzemeler, silahlar ve aşağıdaki özellikler dahil birçok yenilik bekliyor:
  • Serbest Diriltmeler – Sınırsız Diriltme ile 4. turun sonuna kadar oyunda kalabileceksiniz. Oyuncular ve takımları, bir takım arkadaşı hayatta olduğu sürece diriltme ile her zaman şarj edilip diriltilebilecek.
  • Yeni harita: E-District – Yüksek voltaj, dikey oynanış ve hız kesmeyen aksiyon için tasarlanan en yeni yakın menzilli harita, E-Districtâi geliyor!
  • Battle Sense – Oyuncular, görünür Düşman Can çubukları ve Vurgulamalar ile gücünün yükseldiğini hissedecek. Sadece görüş hattınızı kaybetmemeye dikkat edin.
  • Straight Shot Revival ve Bot Royale – Oyuna sıcak iniş yapan oyuncular Shockwaveâin başlamasından itibaren her zaman bir âstraight shotâ hakkına daha sahip olacak. Ayrıca, yeni Bot Royale modu 6 Ağustos’tan itibaren yayında olacak. Oyuncular tek başına veya hazır bir takımla botları hurdalığa gönderirken, gerçek savaş deneyimini yaşayabilecekler.
  • Yeni Silah Metası: Akimbo – Oyuncular tüm enerjisiyle savaş alanını hareketlendirmek ve ateş gücünü otomatik olarak ikiye katlamak için P2020âleri ve Mozambiqueâleri ikili olarak kullanabilecekler.
Apex Legends: Shockwave , 6 Ağustosâta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PCâde EA uygulaması, Epic Game Store ve Steamâde yayınlanacak.Basın bülteninden derlenmiştir.
 
Üst