KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

“Project L” Olarak Bildiğimiz Riot Games İmzalı Dövüş Oyunu Görücüye Çıktı: Karşınızda “2XKO”

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Uzun bir zaman önce duyurulan ve isminin Project L olacağını düşündüğümüzimzalı dövüş oyunu artık yeni bir isme sahip ve ilk fragmanı da yayınlanmış durumda. İşte karşınızda; 2XKO.
2XKO için ilk fragman


Üstünde uzun süredir çalışılan ve Project L olarak bildiğimiz bu dövüş oyunu, ismini tamamen değiştirerek 2XKO unvanını aldı. Özellikle League of Legends evrenine hayran oyuncuların çok seveceğini düşündüğümüz bu dövüş oyunu için yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz;



Fragman içerisinde oynanış dinamiklerinin yanı sıra bazı karakterleri de görme şansına erişiyoruz. League of Legends evreninden Ahri, Yasuo, Darius, Ekko ve Illaoi gibi sevilen şampiyonlar oyun içerisinde yer alacak. Muhtemelen oyunun final sürümünde çok daha fazla şampiyona ve hikayeye yer verilecektir.

Oyun için henüz bir çıkış tarihi belirtmiyor. Ancak çeşitli söylentilere göre oyunun 2025 yılında çıkacağı bildiriliyor. Öte yandan PlayStation 5, Xbox Series 5, Xbox Series S ve PC platformlarında ücretsiz bir şekilde oynanabilir olacak.
 
Üst