KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

“Son FIFA oyunu” FIFA 23, Serinin En Büyük Oyunu Olma Yolunda İlerliyor

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,991
Tepkime puanı
4
Puanları
38
EA, dün gerçekleştirilen bir kazanç toplantısında şirketin üçüncü çeyrekteki kazançlarıyla beraber FIFA 23’ün satış performansına da değindi. Electronic Arts’a göre son FIFA oyunu olarak karşımıza çıkacak yapım aynı zamanda serinin en büyük oyunu olma yolunda hızla ilerliyor.
FIFA 23 serinin en çok satan oyunu olma yolunda ilerliyor


CEO Andrew Wilson, konferans sırasında “FIFA serisinden bugüne kadarki en net rezervasyonlar %4 arttı” dedi. Ayrıca “Sadece Kuzey Amerika’da birim satışlar yıldan yıla %50 artış gösterdi” diyerek ekledi. Şirket ayrıca 31 Aralık 2022’de sona eren üç aylık döneme atıfta bulunarak FIFA 23’ün “3. çeyrekte rekor katılım gösterdiğini” söyledi.
image-3-1024x576.jpg
Image Credits: Xbox

FIFA adıyla çıkacak son futbol oyunu olan FIFA 23, ilk hafta oyuncu sayısı bakımından da serinin rekor kıran oyunlarından biri olmuştu. Kıyaslama yapmak için önceki oyuna bakacak olursak FIFA 22 ilk 10 günde 9,1 milyon oyuncuya ulaşmayı başarırken, FIFA 23 ilk 7 günde 10,3 milyondan fazla oyuncuyu kendisine çekmeyi . Hem bu yıl getirilen yeni özellikler hem de kadın futbol takımlarının da oyuna eklenmesi, çeşitlilik bekleyen 1,2 milyon oyuncunun ilgisini çekmişe benziyor.

Electronic Arts bundan sonraki futbol oyunlarını EA Sports FC adı altında yayınlayacak. Zira FIFA ile olan lisansları sona erdi ve yollarını ayırdılar. Geçtiğimiz Mayıs ayında şirket bir açıklama yaparak “yeni bir çağın” başladığını söylemişti. Diğer yandan FIFA başkanı Gianni Infantino, FIFA’nın rakip bir oyun yayınlayabileceğini öne sürmüştü. Bakalım bahsedilen “yeni çağ” futbol oyunları bakımından bize neler getirecek?

Bu sırada Electronic Arts diğer spor oyunlarını da ihmal etmiyor tabi.ve bu sene yeni oyun geliyor.
 
Üst