KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

“Witcher Evreninde Witcherlar Olmasaydı”: Band of Crusaders Duyuruldu

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,298
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Polonya merkezli oyun stüdyosu Virtual Alchemy, yeni oyunları Band of Crusaders‘ı duyurdu. Yozlaşmış bir Orta çağ Avrupası üzerinde inşa edilen oyun, “Witcherlar olmadan Witcher evreni nasıl olurdu?” sorusunun yanıtı niteliğinde geliştirilmiş. İlgi çekici yapısı ve oyuncuların severek tükettiği temasıyla dikkat çekici görünen bir strateji & RPG oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bir şövalye tarikatına katılacağımız oyunda, çeşitli taktiksel oynanış mekanikleri ve rol yapma elementleri bizi karşılayacak.
Band of Crusaders duyuruldu: “Witcher evreninden tüm Witcherları kaldırdığımızda neye benzeyeceğini görmek istedik”


Orta çağ savaşçılarından oluşan bir grubu yöneteceğimiz oyunda çeşitli canavarlar ve mitolojik yaratıklar da yer alacak. Taktiksel yönü ağır basan savaşlarda ekibimizi yöneteceğiz ve düşmanları alt etmeye gayret edeceğiz. Geniş bir silah yelpazesine sahip olacağı belirtilen oyun aynı zamanda beceri gelişimi, karakter sınıfları gibi çeşitli rol yapma elementlerini de içerisinde barındıracak. Tarih olarak 1350’leri ele alan oyun, kurgusal dünyasını bu temel üzerine inşa etmiş durumda.


Stüdyonun CEO’su Dominik Sypnicki, oyun hakkında “Band of Crusaders, kaos güçlerine karşı köylülerden kahramana kadar yetiştireceğiniz savaşçılardan oluşan bir bölüğü konu aıyor. Tapınak Şövalyeleri düştü ve ‘Baş Şeytan’ kapıya dayandı, Avrupalı küçük halkın değer verdiği kırılgan barışı tehdit ediyor” dedi.
  • İlginizi çekebilir:

Sanat Yönetmeni Kamil Mickiewicz ise oyunu betimlerken “Witcher evreninden tüm Witcherları çıkardığımızda neye benzeyeceğini görmek istedik” diyor. Tabii ki buradaki vurgu, etrafta tehlikeli ve şeytani yaratıklar varken onları avlayacak profesyonellerin olmadığı kaotik bir durum üzerine yapılmış durumda. Yani Band of Crusaders’ın, Witcher ile doğrudan bir iş birliği yapmadığını belirtmemiz gerekiyor.
Band-of-Crusaders-1024x576.jpg
Strateji RYO türündeki Band of Crusaders duyuruldu.

“Band of Crusaders’a sanatsal yaklaşımımız, Orta çağ aletlerinin, zırhlarının, silahlarının ve tarihsel olarak otantik temsillerini İncil’deki tanımlarından ve Avrupa folklorundan esinlenen şeytani yaratıklarla birleştiriyor. Tüm Witcherları çıkardığınızda The Witcher dünyasının neye benzeyeceğini görmek istedik.”

Band of Crusaders’ın henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor ancakaçılmış durumda. Ekran görüntülerini ve oyuna dair daha fazla detayı orada bulabilirsiniz. Peki bu oyun sizin ilginizi çekti mi? Görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımızla yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.
 
Üst