srocenter Can
Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Kıyamet sonrası şehir kurma ve toplum yönetim oyunu Frostpunk 2 üç günlük erken erişimin ardından tüm oyunculara açıldı. Ak Fırtına yaklaşıyor… Konseyi kurmalı, yatırımları yapmalı ve bizi bekleyen şeyi karşılamalıyız.
Frostpunk 2
Polonyalı video oyun stüdyosu 11 bit studios tarafından geliştirilen ve yayımlanan kıyamet sonrası şehir kurma ve toplum yönetim oyunu , üç günlük erken erişimin ardından tüm oyuncular için yayımlandı.
Oyun, PlayStation 5, macOS, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows, Klasik Mac OS platformlarına geldi.
Serinin ilk oyunundan 30 yıl sonrasında geçen oyunda oynanış mekanikleri tamamen yenilendi. İnceleme yazımızda yeni oyun hakkındaki ilk değerlendirmelerimizi . Dilerseniz .
Frostpunk 2 ne kadar?
Türkçe dil desteğiyle çıkan Frostpunk 2, 20 dolardan (710 TL civarı) satışta.
Frostpunk 2 Türkçe mi?
Oyunda 14 farklı dil desteği bulunuyor ve Türkçe alt yazı ve arayüz desteği de var.
Frostpunk 2 beğenildi!
Bir devam oyunu olarak çok iddialı bir hamle yapan 11 bit studios, Frostpunk 2 için beklediğini almışsa benziyor. Oyun Günlüğü olarak 10 üzerinden 8,5 puan vermiştik. Oyunun Metacritic ortalaması da 86’da. GamesRadar 9 puan verirken, Eurogamer 10 gibi çok iddialı bir puan verdi.
Frostpunk 2 sistem gereksinimleri
Frostpunk 2 minimum sistem gereksinimleri

Polonyalı video oyun stüdyosu 11 bit studios tarafından geliştirilen ve yayımlanan kıyamet sonrası şehir kurma ve toplum yönetim oyunu , üç günlük erken erişimin ardından tüm oyuncular için yayımlandı.
Oyun, PlayStation 5, macOS, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows, Klasik Mac OS platformlarına geldi.
Serinin ilk oyunundan 30 yıl sonrasında geçen oyunda oynanış mekanikleri tamamen yenilendi. İnceleme yazımızda yeni oyun hakkındaki ilk değerlendirmelerimizi . Dilerseniz .
Frostpunk 2 ne kadar?
Türkçe dil desteğiyle çıkan Frostpunk 2, 20 dolardan (710 TL civarı) satışta.
Frostpunk 2 Türkçe mi?
Oyunda 14 farklı dil desteği bulunuyor ve Türkçe alt yazı ve arayüz desteği de var.
Frostpunk 2 beğenildi!
Bir devam oyunu olarak çok iddialı bir hamle yapan 11 bit studios, Frostpunk 2 için beklediğini almışsa benziyor. Oyun Günlüğü olarak 10 üzerinden 8,5 puan vermiştik. Oyunun Metacritic ortalaması da 86’da. GamesRadar 9 puan verirken, Eurogamer 10 gibi çok iddialı bir puan verdi.
Frostpunk 2 sistem gereksinimleri
Frostpunk 2 minimum sistem gereksinimleri
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi:Â Windows 10/11 (64-bit)
- İşlemci:Â AMD Ryzen 5 / Intel Core i5 2.5 GHz
- Bellek:Â 8 GB RAM
- Ekran Kartı:Â AMD RX 550 4 GB VRAM / NVIDIA GTX 1050Ti 4 GB VRAM / INTEL ARC A310 4GB VRAM
- DirectX:Â Sürüm 12
- Depolama:Â 30 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar:Â SSD required.
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi:Â Windows 10/11 (64-bit)
- İşlemci:Â AMD Ryzen 7 / Intel Core i7 2.8 GHz
- Bellek:Â 16 GB RAM
- Ekran Kartı:Â AMD RX 5700 8 GB VRAM / NVIDIA 2060 Super RTX 8 GB VRAM / INTEL ARC A770 8GB VRAM
- DirectX:Â Sürüm 12
- Depolama:Â 30 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar:Â SSD required.