KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

Çakallarla Dans 7’den İlk Tanıtım Paylaşıldı

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Yerli komedi filmleri denildiğinde aklınıza ilk olarak hangi seriler ya da filmler geliyor? Evet, aklınıza ilk gelen serilerden birisi de şüphesiz ki çakallarla Dans‘tır. Bu serinin son filmi 4 yıl aranın ardından çakallarla Dans 6, 2022 yılında sinemada izleyiciyle buluştu.

Geçtiğimiz aylarda, çakallarla Dans serisinin yeni filminin senaryosunun hazır olduğu ve prodüksiyon sürecine başlandığı açıklandı. Ancak ne yazık ki, prodüksiyon aşamasına dair pek fazla bilgi ve görüntü hayranlarla paylaşılmadı. Fakat, hiç beklemediğimiz bir anda çakallarla Dans 7‘den ilk tanıtım hayranlarla paylaşıldı.
çakallarla Dans 7’den Gelen İlk Tanıtım

Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi tarafından kaleme alınan çakallarla Dans 6ânın oyuncu kadrosunda İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Şevket çoruh, Didem Balçın, Timur Acar, Ebru Cündübeyoğlu, Kemal Zeydan, Elvan Dişli, Nurettin Sönmez ve Mine Kılıç bulunuyor.

Son olarak çakallarla Dans 6‘in devamı niteliğinde olan , 6 Aralık tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak.