SROCenter Reklamı

KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

Call of Duty: Warzone Yeni Güncellemeyle Botlara Sahip Olacak

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Call of Duty: Warzone, ayakta kalan son asker veya takım olmak için beceri ve sabır gerektiren zorlu bir battle royale oyunu ve gerek ülkemizde gerek dünyada büyük popülariteye sahip. Öyle ki oyun geçtiğimiz günlerde mobil platformlar için de piyasaya sürüldü ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Tür ve oyun her ne kadar popüler olsa da herkes bu türe aşina olmayabilir. İşte tam da bu nedenle Activision oyunu öğrenmenize olanak tanımak adına Call of Duty: Warzone’a botlar getiriyor.

Call of Duty: Warzone Bootcamp, oyuncuların gerçek insanlarla oyuna girmeden önce türü kavramalarına yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir eğitim modu olacak. Urzikstan haritasının rastgele bir diliminde yer alan ve 20’ye kadar insan oyuncu ve 24 bot içeren Bootcamp, gerçek deneyime benzer bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Bu bir Call of Duty oyununa gelen ilk eğitim modu değil, öyle ki Modern Warfare III’te de oyuncuların aksiyona girmeden önce çok oyunculu modların temellerini öğrenmelerini sağlayan bir “eğitim” modu bulunuyordu.
Call of Duty: Warzone’a Bootcamp Modu Ekleniyor

call-of-duty-warzone-botlar2.webp

Bu mod ve Bootcamp ile amaçlanan, oyuncuların yalnızca insan oyuncularla doldurulmuş maçlara atlamadan önce türü kavramaları ve kendilerine güven kazandırmaları olacak. Activision ayrıca konuya dair yayınladığı blog yazısında Bootcamp’in Call of Duty: Warzone’un botlara sahip tek modu olduğuna dikkat çekti. Bu açıklamadaki önemli husus, bu zamana kadar birçok kesim Call of Duty: Warzone’da botların bulunduğunu iddia ediyordu ancak görünüşe göre Activision bu açıklamayla bu söylentileri de yalanlamış oldu.

Activision ayrıca oyuncuların Bootcamp’i kolay XP kasmanın bir yolu olarak kullanamayacaklarını da açıkladı. Activision, Bootcamp’te oyuncu, silah ve savaş kartı XP ilerlemesinin şimdilik “sınırlı” olduğunu söyledi. Buna ek olarak, eğitim modunu oynamak günlük ve haftalık mücadeleler, çağrı kartı mücadeleleri, veya silah mücadeleleri için ilerlemeye katkıda bulunmayacak.

Call of Duty: Warzone’un yeni Bootcamp modu 3 Nisan’da 3. Sezon’un başlangıcıyla birlikte oyuna eklenecek.İlginizi çekebilir:

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Call of Duty: Warzone, yeni Bootcamp modunun haricinde botlar içeriyor muydu? Konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili geek.com.tr okuyucuları.