KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

Çin yapımı oyun Black Myth: Wukong çıktı!

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Video oyun endüstrisinde çin görünürlüğü her geçen gün büyüyor! Aksiyon ve macera oyunu Black Myth: Wukong, güçlü bir çıkış gerçekleştirdi.
Black-Myth-Wukong-2-jpg.webp
Black-Myth-Wukong-2-jpg.webp
Black Myth: Wukong

Game Science tarafından geliştirilen çin mitolojisine dayanan aksiyon rol yapma oyunu  20 Ağustos 2024âte PC ve PlayStation 5 platformuna geldi. Xbox platformuna gelip gelemeyeceği ise tartışmalı.

127 bin Steam oyuncusunun incelemesinden yüzde 95.83 oranında ‘çok olumlu’ oy alan etkisini kısa sürede gösterdi. Oyun 1 milyon 443 bin 570 eş zamanlı oyuncu sayısıyla Steam’in en çok oynanan oyunlar listesinin zirvesine yerleşti.

Black Myth: Wukong, piyasaya sürülmesinin üzerinden 24 saat geçmeden Steam’deki en yüksek dördüncü eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı ve PUBG (3,257,248), Palworld (2,101,867) ve Valve’ın kendi oyunu Counter-Strike 2’nin (1,818,773) gerisinde kaldı. Black Myth: Wukong; Dota 2, Elden Ring ve Baldur’s Gate 3 gibi büyük yapımların ise önüne geçti.

çin mitolojisinden esinlenen oyunun hikâyesi, çin’in Dört Büyük Klasik Romanı içerisinde yer alan Batıya Yolculuk’tan esinlenerek hazırlanıldı.
Black Myth: Wukong ne kadar?

Black Myth: Wukong, Steam’de 60 dolardan (2.035 TL) satışa sunuldu. Deluxe sürümü ise 70 dolar.
Black Myth: Wukong Türkçe mi?

Oyunda 12 farklı dil desteği bulunuyor. Ancak ne yazık ki Türkçe alt yazı ve arayüz desteği yok.
Black Myth: Wukong sistem gereksinimleri

Black Myth: Wukong minimum sistem gereksinimleri
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 130 GB kullanılabilir alan
Black Myth: Wukong önerilen sistem gereksinimleri
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 5 5500
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5700 XT / INTEL Arc A750
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 130 GB kullanılabilir alan