SROCenter Reklamı

KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

Marvel’s Spider-Man 2 için 8 Yeni Kostüm Tanıtıldı

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man 2 için yeni kostümler getirecek bir ücretsiz içerik güncellemesini duyurdu. 8 yeni kostüm tanıtıldı, bunlardan bazıları yeni tasarımlara dayanıyor, diğerleri ise serinin önceki bölümlerinden favorileri geri getiriyor. Peki güncellemeyle gelecek kostümler neler? İşte detaylar!
Marvel’s Spider-Man 2 8 Yeni Kostümle Envanterini Genişletiyor

Güncelleme 18 Haziran 2024’te yayınlanacak ve kostümlerle birlikte geliştiricilerin oyuna bazı performans iyileştirmeleri eklemesini de bekleyebiliriz. Kostümlerden ilki, Amerikalı sanatçı ve moda tasarımcısı Colm Dillane’ın kendi koleksiyonundan esinlendiği Metro Suit.

Artık Spidey, New York’un sivillerini kurtarırken ferah görüntüsüyle havasını ikiye katlayabilir.

Marvels-Spider-Man-2-icin-8-Yeni-Kostum-Tanitildi.webp

İkinci kostüm ise Brezilyalı futbolcu Vini Jr. tarafından tasarlandı. Ginga olarak adlandırılan bu kostüm futbolcunun ülkesine olan sevgisini sergiliyor. Kıyafet, Brezilya bayrağının renklerini ve vurgularını içeriyor. Ginga ile Spider Man bir Şampiyonlar Ligi kupası daha kazanmaya hazır görünüyor.

Marvels-Spider-Man-2-icin-8-Yeni-Kostum-Tanitildi-2.webp

Üçüncü kıyafet İngiliz-Belçikalı motor sporları yarışçısı Lando Norris tarafından tasarlandı ve tasarımına Fluro adı verildi. Tasarımının arkasındaki ana ilham kaynağının âhız hissiâ olduğunu dile getiren Norris ayrıca kostüme bir yarış dokunuşu da katmak istemiş ve bu nedenle maskeyi bir kaska benzetmiş.

Marvels-Spider-Man-2-icin-8-Yeni-Kostum.webp

Dördüncü kostüm Japon şarkıcı, aktris ve model Rina Sawayama tarafından tasarlandı. Motorchic adı verilen kostüm, Spider Man’e metal detaylara sahip deri bir ceket ve pantolon ekliyor. Spidey’nin içindeki motosiklet sürücüsü olma aşkını ortaya çıkarıyor.

Marvels-Spider-Man-2-Kostumler.webp

Geri dönüş sergileyen favoriler açısından, hayranların kaçırmak istemeyeceği parçalardan biri kesinlikle Peter Parker’ın Into the Spider-Verse filmindeki Spider Man kıyafeti. Buna ek olarak Peter Parker’ın Last Stand kostümü de bir diğer eklenecekler arasında. Miles Morales kostümünün hafif animasyonlaştırılmış bir versiyonunu da eklenecekler arasında yer alıyor.

Son olarak da Marvel’s Spider-Man: Miles Morales filmindeki Uptown Pride kostümü listeye dahil edilmiş. Bakalım Insomniac Games ilerleyen zamanlarda bizlere başka ne gibi yenilikler sunacak hep beraber bekleyip göreceğiz. Peki siz en yeni Marvel’s Spider-Man 2 kostümleri hakkında ne düşünüyorsunuz?İlginizi çekebilir:Â

Düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili geek.com.tr okuyucuları.