KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

SİLKROAD TÜRKİYE'NİN EN YENİ SİSTEMLİ VE MÜŞTERİ SEVGİSİYLE EN İYİ REKLAM PLATFORMLARINDAN BİTANESİ SROCENTER SEN YOKSAN Bİ KİŞİ EKSİK !

Söylenti: Death Stranding 2’nin Tam İsmi Belli Olmuş Olabilir

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
15,296
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Aralık 2022’den bu yana herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmayan Death Stranding 2‘nin tam ismi belli olmuş olabilir. Söylentilere göre oyunun farklı bir ismi olabilirmiş.
Death Stranding 2’ye ne ad verilir ki?


The Game Awards 2022 ödül töreninde duyurulan ve o günden bu yana pek fazla bilgi paylaşılmayan Hideo Kojima’nın geliştirmekte olduğu oyunu2 hakkında ilginç söylemler bulunuyor. Söylentilere göre henüz geliştirme aşamasında olan oyunun tam ismi ortaya çıkmış olabilir.


Söylenene göre oyunun temel ismi Death Stranding 2 – On The Beach olacakmış. Kulağa çok yapmacık gelse bile bilginin kaynağı oldukça güvenilir bir isim. Billbil-kun’un bu çıkarımından sonra oyuna verilecek ismin On The Beach ekiyle piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Öte yandan oyunun yeni bir fragmanının PlayStation State of Play etkinliği sırasında yayınlanması bekleniyor. Zira Hideo Kojima’nın kişisel asistanı, 2023 Eylül ayında X platformu üzerinden paylaştığı birKojima’nın bir videoyu editlerken sırtı dönük bir şekilde oturduğunu ve bilgisayar ekranında “State_of_Play_XXXX_trailer_DS2” yazdığını görüntülemişti. Bu sebeple oyun hakkında yeni bir duyuruyu önümüzdeki PlayStation etkinliğinde görmemiz çok olası.
 
Üst