KONU AÇ !

Topluluğumuzda Konular Açın ve Bize Ulaşın !

Yeni Konular !

Konulara Yorum Yapın ve Konunuzu Öne Çıkarın !

Bize Ulaşın !

Yöneticilerimiz Size 7/24 Yardımcı Olmak İçin Hazır !

Netflix You Dizisinin Ne Zaman Biteceği Belli Oldu mu?

srocenter Can

Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Netflix, You dizisinin dördüncü sezonunun ilk kısmını geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturdu. Dizinin dördüncü sezonunda yeni bir kimlikle sıfırdan Londra’da hayatına başlayan ana karakter Joe Goldberg’ü canlandıran Penn Badgley, dizinin ne zaman biteceğine dair düşüncelerini, ‘inde paylaştı. İşte detaylar!
Yağmurlu Londra Sokakları ve Yeni Bir Başlangıç

Badgley, podcast’te dizinin ne kadar süreceğine dair düşüncelerini şu sözlerle aktardı;

çekimlere başlarken altı yıllık bir sözleşme imzaladım. Yani isterlerse iki sezon daha çekebilirler. Bence bir sezon daha olacak, sadece tek bir sezon. Bu tamamen benim kendi düşüncem ama bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var, hiç kimse dizinin kabak tadı vermesini istemiyor çünkü o zaman Joe en iğrenç haline bürünecek. İşte o zaman dizi, sahip olduğu cazibeyi kaybedebilir.
Netflix-You-1.webp

You, şu an için 5. sezon onayını almış durumda değil. Netflix, dizileri ne kadar popüler olursa olsun bir anda diziyi iptal ettiklerini bildirmeleriyle seyircilerini üzmeyi seven bir platform. Daha öncesinde birçok dizi için hayranlar imza kampanyası başlattı fakat çoğu imza kampanyası bir sonuç elde etmemişti.

Netflix, You’nun kaderi için Mart’ta platformdaki yerini alacak olan dördüncü sezonunun ikinci kısmını bekliyor olabilir.

Dördüncü sezonun ilk yarısında, Joe’yu Jonathan Moore adıyla bir üniversitede profesör olarak görmüştük. Cinayetlerle dolu geçmişini arkasında bırakmaya çalışsa da, her zamanki gibi bela peşini bırakmıyordu. Bu sezon Tati Gabrielle, Marienne olarak diziye geri dönerken kadroya Charlotte Ritchie, Tilly Keeper, Ed Speleers, Amy-Leigh Hickman ve Lukas Gage katıldı.İlginizi çekebilir:Â

Peki siz You’nun 4. sezonunun ilk kısmı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce You kaç sezon sürmeli? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.