srocenter Can
Forum Admin
Moderatör
Center Üyesi
Bilişim Sahibi
Çevirmen
Coder
Grafiker
Guild Master
Guild Üyesi
Reklamcı
Server Sahibi
Supporter
V.i.P
Microsoft, Xbox için ücretli abonelik servisi olan Xbox Live Gold üyelerine her ay ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Mayıs ayında da üyelere özel verilecek ücretsiz oyunlar resmi olarak açıklandı.
Xbox Live Gold Mayıs 2022 Ücretsiz Oyunları ve Tanıtım Yazıları
Verilen tüm ücretsiz oyunlar geriye uyumluluk sayesinde Xbox One ve Xbox Series X/Sâde oynanabilir.
Son olarak Xbox Live Goldayı ücretsiz oyunlarından bazılarının süresi dolmadan almayı unutmayın. İyi oyunlarâ¦
Xbox Live Gold Mayıs 2022 Ücretsiz Oyunları ve Tanıtım Yazıları
- Yokuâs Island Express (1-31 Mayıs): Yoku’nun tek yapmak istediği, tropik bir cennetteki yeni işinde kolileri teslim eden ışınların tadını çıkarmaktır. Ama önce diğerlerine yardım ederek adayı geçmeli ve huzursuz bir uykuya hapsolmuş eski bir tanrıyı uyandırmaya çalışmalıdır. Mokumana’nın renkli açık dünyasını keşfedin, langırt becerilerinizi test edin ve dost canlısı yerlilere yardım etmek için çılgın yeni güçlendirmeler kazanın.
- The Inner World â The Last Wind Monk (16 Mayıs – 15 Haziran): Son rüzgar keşişini bulmak için Asposia’da bir maceraya atılın ve Robert’ın flüt burun tahtının varisi olarak kaderini yerine getirin. Uçan asi Robert, Laura veya hiç uçmayan güvercin Peck olarak oynamak arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapın. Bu büyüleyici macera oyunu beyin jimnastiği, mizah, güzel müzik ve bolca yürekle dolu.
- Hydro Thunder Hurricane (1-15 Mayıs) – Xbox 360: Canavar Adası ve Bermuda Şeytan Üçgeni gibi her biri devasa atlamalar, düşmeler, gizli kısayollar ve yok edilebilir nesnelerle dolu on bir gizemli yarış ortamında hızlanın. çeşitli modları denerken su anarşisini serbest bırakın ve bitiş çizgisini ilk geçen olmak için yarışın.
- Viva Piñata Party Animals (16-31 Mayıs) – Xbox 360: Herkes için bol eğlenceye hazır olun! Hudson Horstachio, Franklin Fizzlybear ve diğerleri olarak yarış etkinlikleriyle karıştırılmış 40’tan fazla mini oyunda yarışın. En fazla şekeri elde etmek ve kazanan olarak taçlandırmak için kazançlarınızı ve ikramiyelerinizi birleştirin
Verilen tüm ücretsiz oyunlar geriye uyumluluk sayesinde Xbox One ve Xbox Series X/Sâde oynanabilir.
Son olarak Xbox Live Goldayı ücretsiz oyunlarından bazılarının süresi dolmadan almayı unutmayın. İyi oyunlarâ¦